Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η σημερινή μέρα ξεχώρισε για τις συγκινητικές πρωτοβουλίες Μπερμπάτοφ και Τραπ!

5cde25b29d5d94a499846e857e331a6f_XLΜε δική του εντολή στάλθηκαν 100 μερίδες φαγητού στους αγρότες στα ελληνικοβουλγαρικά σύνορα.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εξέπληξε ευχάριστα με την κίνηση του να στείλει φαγητό στους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Προμαχώνα.

Ο Βούλγαρος τον οποίο οι αγρότες τον άφησαν να περάσει από τα ελληνικοβουλγαρικά σύνορα κατά την επιστροφή του άσου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, μόλις πάτησε το πόδι στην πόλη αγόρασε 100 μερίδες φαγητού και τις έστειλε στο σημείο που βρίσκονται οι αγρότες.

Αν μη τι άλλο τεράστια κίνηση από τον Μπερμπάτοφ που δείχνει κι αυτός να συμπαραστέκεται στον αγώνα που κάνουν οι αγρότες.

kevin-trappΗ λέξη «συγκινητική» είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ που στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός πορτιέρο, με ανάρτησή του στο Instagram έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του, καθώς αποφάσισε να προσφέρει 100 ευρώ σε ογκολογική μονάδα για κάθε πόντο που θα πάρει η Παρί Σεν Ζερμέν για το δεύτερο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με βάση πάντως με όσα έχουμε δει φέτος, θα πληρώσει πολλά. Μπράβο του.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected