Κατηγορίες
Basket

Α2 Μπάσκετ – Η ανασκόπηση του 1ου γύρου

faros-kerkida-coreo_me_paokΟ πρώτος γύρος του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, και το basketblog.gr σας παρουσιάζει και τις 15 ομάδες (ο ΟΦΗ αποχώρησε από το πρωτάθλημα) με βάση την βαθμολογική τους θέση, αναλύοντας για εσάς τα κατορθώματα της κάθε μίας, τις δυνατότητες τους, και τι μπορούν οι φίλοι τους να περιμένουν από αυτές.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα προβιβάζεται κατευθείαν, ενώ οι ομάδες από την θέση 2 ως και την θέση 5 παίζουν πλέι οφ, μεταφέροντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, με τη νικήτρια των πλει οφ, να ακολουθεί την πρώτη ομάδα στην Α1.

Για παράδειγμα αν το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί θα προβιβαζόταν ο Φάρος και στα πλει άουτ θα αγωνίζονταν οι η Κύμη με την Δόξα Λευκάδας και ο Εθνικός με τον Προμηθέα. Οι δυο νικητές θα έδιναν τελικό ανόδου (στις 3 νίκες όλες οι σειρές).

Για την σωτηρία, υποβιβάζονται άμεσα οι δυο τελευταίες ομάδες (δηλαδή με την ίδια λογική Περιστέρι και Πευκοχώρι) και παίζουν πλέι άουτ οι ομάδες από τις θέσεις 10 ως και 13. Δηλαδή θα έπαιξαν αυτή την στιγμή, Δούκας – Φίλιππος Βέροιας και Ηρακλής – Μαχητές Δόξας Πευκών, με τους νικητές να παραμένουν στην Α2

περισσότερα στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected