Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δυσοίωνο το μέλλον στην ΑΕΦ, ομιλία σήμερα αντί για προπόνηση

farkadona2Η παραίτηση ΣΟΚ του Τάσου Φραγκούλη, φέρνει τα πάνω κάτω στην Φαρκαδόνα και το μέλλον της ομάδας είναι πλέον αβέβαιο.

Ο γενικός γραμματέας ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ΑΕΦ και πλέον τα ερωτηματικά επικεντρώνονται στο ποιος θα αναλάβει να πληρώσει από δω και πέρα τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες αλλά και οι διοικούντες ενημερώθηκαν για την φυγή του κ. Φραγκούλη μέσω του… goaltrikala.gr αφού ακόμη και οι… πρώην πλέον συνεργάτες του ισχυρού άνδρα της ΑΕΦ δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την απόφαση του.

Στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΦ δεν γυμνάστηκαν ποτέ. Αντ΄ αυτού μίλησαν στους παίκτες οι Χαλβατζάς και Σκρέτας οι οποίοι ζήτησαν υπομονή μέχρι τη Δευτέρα τονίζοντας τους πως βρίσκονται σε ομιλίες με νέο επενδυτή (σ.σ χωρίς πάντως να έχει κυκλοφορήσει κάποιο όνομα που είναι διατεθειμένο να επενδύσει σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση).

Παράλληλα να σημειωθεί πως ο Μίκι Τσίρκοβιτς δεν βρέθηκε στο γήπεδο καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας ενώ θα λέγαμε πως η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει την αγωνιστική απλά δίνει μια μικρή παράταση… ζωής στην ΑΕΦ καθώς αν γινόταν την Κυριακή το ματς της ΑΕΦ με την Πύδνα Κίτρους θα υπήρχε δυσκολία ως και προς την αποζημίωση των διαιτητών (σ.σ αν μη τι άλλο και ο τελικός του κυπέλλου την Τετάρτη με το Ελευθεροχώρι περνάει σε… τελευταία μοίρα).

Νέο ραντεβού λοιπόν της διοίκησης με τους παίκτες την Δευτέρα το μεσημέρι όπου άπαντες θα περιμένουν ευχάριστα νέα. Σε διαφορετική περίπτωση ο καθένας αναμένεται να τραβήξει το δρόμο του και το πέρασμα της Φαρκαδόνας απο την Γ΄Εθνική θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως ομάδες με πρόχειρο σχεδιασμό, χωρίς κόσμο και χωρίς γήπεδο είναι απλά περαστικές απο την κατηγορία, υποθηκεύοντας παράλληλα το μέλλον τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected