Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 18η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a21111111

Στην πιο κρίσιμη καμπή εισέρχεται το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, καθώς στις επόμενες δύο με τρεις αγωνιστικές ενδέχεται να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο η μάχη της ανόδου όσο και αυτή της παραμονής στην κατηγορία.

Κι αν για κάποιες ομάδες το δεύτερο είναι πλέον σχεδόν δεδομένο, αρκετές όμως είναι αυτές που…κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και έχουν την ανάγκη της συγκομιδής βαθμών. Όσον αφορά την τετράδα ανόδου, πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα για τη Δόξα Λιανοβεργίου και λιγότερο για Απόλλων και Ολυμπιακό στον 2ο όμιλο, ωστόσο η μεγάλη μάχη αναμένεται για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον 1ο.

1ος όμιλος

Το ματς της ημέρας είναι αναμφίβολα αυτό του Δημοτικού Γηπέδου Βεργίνας, όπου ο τοπικός ΜΑΣ υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου, δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Δύο οι βαθμοί που χωρίζουν τους “κυανόλευκους” από τους “κιτρινόμαυρους” και σαφώς η νίκη για αμφότερους δημιουργεί νέα δεδομένα.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Αν η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου εκμεταλλευτεί την έδρα της και επικρατήσει για δεύτερη φορά φέτος του Άρη, τότε θα έχει κάνει πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο και ειδικά στην περίπτωση που η Νίκη Αγκαθιάς “σκοντάψει” στη δύσκολη έδρα του Πλάτανου. Αν όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου φύγει αλώβητο από τη Βεργίνα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται σε μεγάλο βαθμό και τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί (ίσως) μέχρι τέλους!

Από κει και πέρα, η αυριανή μέρα μπορεί αποτελέσει ένα ακόμη…σκαλοπάτι για τη Δόξα Λιανοβεργίου προς την Α1, που θα αντιμετωπίσει τον πολύ επικίνδυνο όμως ΠΑΟΚ Κουλούρας, που παραμένει για πέντε αγωνιστικές αήττητος. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει ανοίξει την “ψαλίδα” από την τρίτη θέση και αν ο ΜΑΣ Βεργίνας επικρατήσει του Άρη Παλαιοχωρίου και η Δόξα κάμψει την αντίσταση του “δικεφάλου”, τότε μόνο με θαύμα θα χάσει την άνοδο!

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Όπως αναφέραμε και πριν, η Νίκη Αγκαθιάς δοκιμάζεται κόντρα στον Μακεδονικό Πλατάνου, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Οι “πράσινοι” μάλιστα ενισχύθηκαν σημαντικά στο μεταγραφικό “παζάρι” και αναμένεται να αποτελέσουν σκληρό…καρύδι για τους φιλόδοξους “ασπρόμαυρους”.

Όσον αφορά τη μάχη της ουράς, σπουδαία είναι τα τρία υπόλοιπα ματς του προγράμματος. Ο ουραγός Αλιάκμων Νησελίου θα μεταβεί στο Νησί για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και είναι περιττό να αναφέρουμε πως αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Ίδιος ο στόχος και για ΠΑΟ Παλατίτσια και ΑΕ Σχοινά, που αγωνίζονται στην έδρα των “πρασίνων” και αν η ομάδα του Δημήτρη Λιόλιου καταφέρει να επικρατήσει, τότε θα προσπεράσει τους “κυανόλευκους” στη βαθμολογία.

Ξεχωριστή σημασία παρουσιάζει τέλος και το γειτονικό ντέρμπι στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού, με τον ηττημένο να μπαίνει σε περιπέτειες ειδικά αν ο Αλιάκμων καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από το Νησί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Μακεδονικός Πλατάνου – Νίκη Αγκαθιάς

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Θύελλα Σταυρού

ΜΑΣ Βεργίνας – Άρης Παλαιοχωρίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – AE Σχοινά

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Αλιάκμων Νησελίου

Δόξα Λιανοβεργίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ρεπό : Εθνικός Κλειδιού

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ


α2-promo2111112

2ος όμιλος

Οι δύο συγκάτοικοι στην κορυφή, Ολυμπιακός Νάουσας και Απόλλων Αγίου Γεωργίου έχουν το προβάδισμα μέχρι στιγμής για την άνοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν νιώθουν την…καυτή ανάσα των Ακαδημίας Βέροιας και Ελπίδας Μονοσπίτων αντίστοιχα.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στον Άγιο Νικόλαο τον Νηρέα Βέροιας και θέλουν μόνο νίκη ώστε να διατηρήσουν την πρωτιά αλλά ταυτόχρονα και τη διαφορά από την τρίτη θέση. Η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη από την άλλη πλευρά, έχει ξεφύγει σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο αύριο θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανοίξει περισσότερο την “ψαλίδα”.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Ο Απόλλων επιστρέφει στη δράση μετά από το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και θα μεταβεί στην Αγία Βαρβάρα για να αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο Αγροτικό Αστέρα. Μπορεί η ομάδα του Μάριου Κατικαρίδη να είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, ωστόσο έχει αποδείξει πως “χτυπάει” όλα τα παιχνίδια και οι “πράσινοι” του Μπάμπη Σπυριδωνίδη θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να πετύχουν το στόχο τους.

Η τρίτη της κατάταξης Ακαδημία Βέροιας, που συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, υποδέχεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου την ΑΕΠ Βέροιας και της παρουσιάζεται η ευκαιρία να πετύχει τη 10η φετινή της νίκη.

Ίδιος ο στόχος βεβαίως για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που δοκιμάζεται όμως στη δύσκολη έδρα της Μαρίνας, που θέλει τους βαθμούς για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η νίκη από την άλλη πλευρά μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα του Λάκη Μίλη, καθώς η διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση είναι αρκετά μεγάλη για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ανοιχτό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου, δύο ομάδες που έχουν δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας από νωρίς στο πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia11

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Τέλος, μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι της Νέας Νικομήδειας, όπου ο Φίλιππος Μέσης θα επιδιώξει το “διπλό” στην έδρα της Νέας Γενεάς για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό της Δόξας Νάουσας στην αυριανή 19η αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30):

ΑΟ Μαρίνας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Φίλιππος Μέσης

Ακαδημία Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Ολυμπιακός Νάουσας – Νηρέας Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Ρεπό : Δόξα Νάουσας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected