Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – ΦΑΣ Νάουσα 1-2

DSCN9849

Με πολύ άγχος, που προκλήθηκε από τη συνεχόμενη αστοχία, ο ΦΑΣ Νάουσα έκαμψε τελικά την αντίσταση του Φίλιππου Μελίκης και συνεχίζει στην κορυφή της Α1 Ερασιτεχνικής.

Μάλιστα, η ισοπαλία του ΑΣ Ειρηνούπολης στα Τρίκαλα, μεγάλωσε τη “ψαλίδα” για τους “κυανόλευκους” και δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο μεγάλη…ένεση ηθικού ενόψει και του τελικού Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το σύνολο του Γιάννη Κερλίδη (αντιμετώπισε την προηγούμενη ομάδα του) είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλο το 90λεπτο, δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο τόσο η αστοχία όσο και ο εντυπωσιακός σήμερα Τσιμπρής, δεν έδωσαν το δικαίωμα στον ΦΑΣ να “καθαρίσει” το παιχνίδι.

Ο Φίλιππος πάλεψε στο μέτρο του δυνατού, ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους, εντούτοις δεν άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων. Η 14η φετινή ήττα συνοδεύτηκε από το άνοιγμα της διαφοράς από τη 13η θέση, μετά και τη νίκη της ΑΕ Χαρίεσσας. Πλέον, χρειάζεται ένα μπαράζ νικών για τους “ερυθρόλευκους” που ίσως και να μη φανεί αρκετό, καθώς χρειάζεται και ο απαραίτητος συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 84′ για την αποβολή του Φίλιππου Μαμουτόπουλου, ο οποίος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι της συνάντησης κ. Μαρόπουλου, που “σφύριξε” για δεύτερη φορά φέτος τον ΦΑΣ Νάουσα, μετά το παιχνίδι στον Άραχο.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

5′ Σουτ του Αντώνη Παρσόπουλου από πλάγια, η μπάλα στην πλάτη του Ζούρκου και κόρνερ.

7’ Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους από τον Πατατούκα, η μπάλα λίγα εκατοστά άουτ.

13’ Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ, κεφαλιά του Ζούρκου η μπάλα άουτ.

22’ Εντυπωσιακή διπλή επέμβαση του Τσιμπρή στην ίδια φάση! Αρχικά απέκρουσε το πλασέ του Μουρίκι και στη συνέχεια το εξ επαφής σουτ του Καφέ

23’ Κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, κεφαλιά του Αβραμόπουλου η μπάλα ελάχιστα άουτ.

24’ Σουτ του Μουρίκι η μπάλα άουτ.

26’ Πολύ ωραία πάσα του Περηφανόπουλου στον Πατατούκα, ο τελευταίος πλάσαρε στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

DSCN9892

Άνοιξε το σκορ για τον ΦΑΣ ο Αλέξανδρος Ζούρκος

29’ Πάσα του Πατατούκα στον Καφέ, αυτός σούταρε αλλά η μπάλα προσέκρουσε στην πλάτη του Τζιάλι και κατέληξε κόρνερ.

30’ Συνδυασμός Ουέλιγκτον – Σαρηγιαννίδη, σέντρα σουτ του τελευταίου, η μπάλα λίγα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιμπρή.

38’ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ με πάσα του Σαρηγιαννίδη στον Πατατούκα, σέντρα του τελευταίου στο ύψος της περιοχής όπου ο Αλέξανδρος Ζούρκος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

42’ Πάσα του Μουρίκι στον Πατατούκα, σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

52’ ΓΚΟΛ! Μακρινό φάουλ του Αντώνη Παρσόπουλου, ο Ιωακειμίδης απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Πιτσάβας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

54′ “Σπάσιμο” της μπάλας από τον Αντώνη Παρσόπουλο από τα πλάγια, ο Πιτσάβας δεν προλαβαίνει για λίγα εκατοστά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

57’ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, κεφαλιά του Ηλιάδη η μπάλα άουτ.

61’ Πάσα του Καφέ στον Πατατούκα, το πλασέ του τελευταίου πέρασε λίγα εκατοστά από το δοκάρι του Τσιμπρή.

64′ Σουτ του Μαμουτόπουλου από καλή θέση, μπλόκαρε ο Ιωακειμίδης

67’ Δυνατό σουτ του Ουέλιγκτον, η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

71ΓΚΟΛ! Ανατροπή του Καφέ από τον Μιχαηλίδη και υπόδειξη πέναλτι από τον ρέφερι κ. Μαρόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρηγιαννίδης (1-2). Στη φάση που προηγήθηκε της ανατροπής, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ σε σπρώξιμο μέσα στη μεγάλη περιοχή.

84’ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Φίλιππο, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μαμουτόπουλος.

84’ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη, ο Αδάμ Βλαχοδήμος δεν κατάφερε να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του

88’ Ατομική ενέργεια του Αβραμόπουλου, πάσα στον Ουέλιγκτον αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ

90′ Πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι, σε ανατροπή του Αντώνη Παρσόπουλου από τον Συμπεθέρη.

92’ Εντυπωσιακή απόκρουση του Τσιμπρή σε δυνατό σουτ του Αδάμ Βλαχοδήμου

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Παρσόπουλος Α., Περπερίδης (77’ Μπούθας), Μιχαηλίδης, Τσιώμος (46’ Μηλιώτης), Πιτσάβας, Τζιάλι, Γαβριηλίδης (46’ Ανδρίτσος), Αναστασόπουλος, Μαμουτόπουλος.

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Ηλιάδης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πατατούκας (71’ Συμπεθέρης), Καφές (85’ Τασιώνας), Ουέλινγκτον, Μουρίκι (64’ Βλαχοδήμος Α.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected