Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Τσίμπησε” τον βαθμό στο τέλος ο Πανθρακικός!

LEVA-PANTHRAXΟ Πανθρακικός, παρότι αγωνίστηκε για περισσότερο από 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να “κλέψει” το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Λεβαδειακό, χάρη σε γκολ του Στέλιου Ηλιάδη στο 87′. Ο Βαγγέλης Μάντζιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι είχε δώσει το προβάδισμα στους Βοιωτούς.

Μετά από ένα αδιάφορο πρώτο 30λεπτο, ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για το πολυπόθητο γκολ, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Γιώργος Αθανασιάδης με τρομερές αποκρούσεις στην κεφαλιά του Μοχάμεντ Μπεν (31′) και στο σουτ του Γκεόργκε Μερεμπασβίλι, κράτησε το μηδέν. Οι Βοιωτοί διατήρησαν τα ηνία του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Πανθρακικος επέλεξε να έχει παθητικό ρόλο, με σκοπό να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις.

Τελικά, στο 54′ ο Βαγγέλης Μάντζιος έβαλε σε θέση οδηγού τον Λεβαδειακό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπεν σε ανατροπή από τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πανθρακικός, παρά το αριθμητικό κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και τελικά η προσπάθεια απέδωσε καρπούς στο 87ο λεπτό. Ο Στέλιος Ηλιάδης κέρδισε την κόντρα από τον Θοδωρή Τριποτσέρη, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης (69′ Γιάχιτς), Τριποτσέρης, Μεντί, Τσουρίκοφ, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν (62′ Ντομοβτσίσκι), Μάγκας (66′ Μουλόπουλος), Μπεν, Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χρήστου, Μουδούρογλου (58′ Χαβίτο), Χασομέρης, Ίγκορ (94′ Νικόλτσης).

περισσότερες λεπτομέρειες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected