Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού 3-6

DSC08506-1-768x431

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Ατρόμητο στο Γιαννακοχώρι και μάλιστα με το…αγγλικό 3-6!

Οι “κυανόλευκοι” του Διαβατού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, προηγήθηκαν στο 5λεπτο 0-2 και στο ημίχρονο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5. Αγνώριστοι οι γηπεδούχοι που φάνηκαν να υποτιμούν τους αντιπάλους και να επαναπαύονται στην κατά πολύ μεγάλο ποσοστό παραμονή στην κατηγορία.

Το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕ Αλεξάνδρειας αλλά και οι δύο σημαντικές απουσίες λόγω καρτών (Νικολαΐδης και Λιλιόπουλος) δεν επηρέασαν τους φιλοξενούμενους, που από το πρώτο λεπτό επέβαλαν την κυριαρχία τους.

Την αρχή έκανε στο πρώτο μόλις λεπτό ο Κώστας Παγγούρας, ο οποίος εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ηλιάδη ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Θανάση Μπουρδάνου να χριστεί σκόρερ, ανεβάζοντας από πολύ νωρίς τον δείκτη του σκορ.

Και ενώ ο Αχιλλέας φάνηκε να αντιδρά στη συνέχεια και να μειώνει το σκορ στο 13′ με τον Τάσο Παρθενόπουλο, ο Ατρόμητος ήταν αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και απάντησε αμέσως (16′) με το πρώτο γκολ από το σημερινό χατ-τρικ του Τάσου Τσιολάκη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 23′ ο Λάζαρος Μουρατίδης πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του και λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Τσιολάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

Η απίστευτη εξέλιξη άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό για το δεύτερο μέρος, που αποτέλεσε μια τυπική διαδικασία. Στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν τρία ακόμη τέρματα, ένα για τους φιλοξενούμενους (53′ Τσιολάκης) και δύο για την ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά (69′ Κοσμάς και 83′ Μπράτσης)

Αυτή ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Αχιλλέα από το 2011 που επέστρεψε στην ενώ για τον Ατρόμητο η πιο ευρεία τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Δημητρίου, Σαμαράς Δ., Γκέτσος (55′ Στογιάννος Ρ.), Μπαξεβάνος, Καραμεταξάς, Σαμαράς Τ. (45′ Στογιάννος Γ.), Μπράτσης, Γιαμαλίδης (70′ Ρώσιος), Κοσμάς, Παρθενόπουλος

Ατρόμητος Διαβατού : Συμεωνίδης, Παγγούρας, Ασλάνογλου (Σαμψωνίδης), Μουρατίδης, Κωστογλίδης, Μπρέγκου, Μόσχος, Μπουρδάνος (Συμεωνίδης), Οικονόμου Α. (Αρβανιτίδης), Τσιολάκης, Ζερδαλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected