Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Νικητής ο Αχιλλέας στο φιλικό της Πιερίας

DSC_4924Ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που λόγω της αναβολής στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής που αγωνίζονται, έπαιξαν μεταξύ τους για να κρατηθούν σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Ήταν σίγουρα ένα καλό τεστ για τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και μια πηγή συμπερασμάτων για τους δυο προπονητές των ομάδων της Πιερίας που είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν και τα νέα τους αποκτήματα.

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και με δυο γκολ που πέτυχαν οι Ηλίας Μανίκας και Βασίλης Νάκας, προηγήθηκε με διαφορά δυο τερμάτων απέναντι στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και πίεσε για να καταφέρει να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι. Έπεσε όμως επάνω στον απροσπέλαστο Τζήμα που ήταν πραγματικά ανίκητος. Ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα όποτε χρειάστηκε πραγματοποίησε φοβερές αποκρούσεις κρατώντας το σκορ υπέρ της ομάδας του.

Νικήθηκε στο 79′ από τον Καμπλιώνη αλλά αυτό έγινε μόνο μια φορά για να λήξει τελικά το παιχνίδι 1-2 και να πάρει την άτυπη νίκη η ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Ταταρίδης, Κόλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου Κωτσιόπουλος, Δήμας, Χάμος, Πετρουζέλλης, Σαβελίδης, Καμπλιώνης, Κυπαρίσσης. Έπαιξαν και οι Αλυσανδράτος, Τρικαλόπουλος, Γελαδάρης, Κουνδής, Σκριβάνος,Μακράκης, Πέτρο.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Λαζαρίδης, Τσαγκαράκης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Μανίκας, Νάκας, Κωστόπουλος. Έπαιξαν και οι Κωτσιαρίδης, Ηλιάδης, Χριστοφορίδης, Δαλαμήτρας, Μιχαηλίδης, Κρεμύδας, Χατζηκωσταντίνου

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected