Κατηγορίες
Διάφορα

Υπόθεση Κωστή Πολύζου – Η μαρτυρία που “δείχνει” τη μάνα και η απάθεια στις φυλακές

k3-400x279Τη μητέρα του Κωστή Πολύζου «καίει» μια μαρτυρία – σοκ, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η Espresso, μόλις 11 ημέρες πριν από την εξαφάνιση του νεαρού στη Σιάτιστα της Κοζάνης, ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του και τον πατριό του είχαν επισκεφθεί υποκατάστημα τράπεζας.

«Το παλικάρι βρισκόταν μέσα με τη μητέρα του, ενώ ο πατριός του περίμενε απ΄ έξω» λέει ο μάρτυρας και περιγράφει τη σκηνή: “H Κουτσέγκου είχε απλωθεί σε μια καρέκλα και κουβέντιαζε ευδιάθετη.

Κάποια στιγμή με ένα πλατύ χαμόγελο είπε σε μια υπάλληλο: «Aχ…τα παιδιά μας», προφανώς υπονοώντας ότι πρέπει να τα προσέχουμε, ενώ ο Κωστής δίπλα της καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. «Μέσα στο άγχος, διαλυμένος, φαινόταν να μην ήξερε τι του γίνεται, όταν κάποια στιγμή μονολογούσε χαμένος στον δικό του κόσμο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατά την ίδια μαρτυρία, ο Κωστής Πολύζος εκμυστηρεύτηκε:

“Οι τράπεζες με κυνηγάνε, η εφορία, χρωστάω ΦΠΑ και η μάνα μου λέει ότι δεν χρωστάω τίποτα. Ποιος μου λέει ψέμματα. Η μητέρα μου;”

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, ακόμη και μετά τη σύλληψή τους, όπως αναφέρουν αστυνομικοί για ώρες στέκονταν όρθιοι στα διπλανά κελιά, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ έμοιαζαν να νοιάζονται για το πότε θα κάνουν μπάνιο ή θα φάνε.

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης, ενώ το πτώμα του είχε βρεθεί επτά μήνες αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, στο κτήμα του πατριού του, σε κοντινή απόσταση από τη Σιάτιστα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected