Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – “Σωτήρας” Μόντριτς με βολίδα! (vid)

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric celebrates a goal during the Spanish league football match Granada FC vs Real Madrid CF at Nuevo Los Carmenes stadium in Granada on February 7, 2016. AFP PHOTO / JORGE GUERREROJorge Guerrero/AFP/Getty Images

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε με την πλάτη στα σχοινιά στην έδρα της Γρανάδα, όμως μία οβίδα του Λούκα Μόντριτς 6 λεπτά πριν το τέλος της έδωσε επιπλέον ζωή (1-2).

Τελευταία φορά που κέρδισε μακριά από το σπίτι της ήταν στις 29 Νοεμβρίου! Σε κάθε δύσκολο τεστ εκτός έδρας, η «βασίλισσα» έπαιρνε βαθμό κάτω από την βάση. Λίγο πριν μείνει μετεξεταστέα σε ένα ακόμα μάθημα, ήρθε ένας τύπος που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι απουσιολόγος για να της δώσει το φιλί της ζωής. Μία οβίδα του Λούκα Μόντριτς έξι λεπτά από το τέλος βοήθησε την Ρεάλ Μαδρίτης να αποδράσει από την έδρα της Γρανάδα και να σώσει την χρονιά της!

Δεν ήταν όμορφο, ούτε εύκολο. Για ακόμα ένα ματς στην επαρχία, η Ρεάλ Μαδρίτης φοβήθηκε να λερωθεί. Μολονότι το ματς της πήγε κουτί, όταν ο πολύ φορμαρισμένος Μπενζεμά άνοιξε νωρίς το σκορ (30’, 0-1), η Γρανάδα στράβωσε σε μία απίστευτη φάση. Ο Μόντριτς τράκαρε πάνω στον διαιτητή, ο Ελ-Αραμπί εκμεταλλεύτηκε την φάση και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-1 (60’).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε, όμως δεν είχε ξεκάθαρο πλάνο. Οι δρόμοι προς την περιοχή του Αντρές ήταν κλειστεί και γι’ αυτό ο Λούκα Μόντριτς σκαρφίστηκε κάτι άλλο. Με μία βολίδα από τα 30 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έκανε το χρυσό 1-2 για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που βρίσκεται στο -4 από την Μπαρτσελόνα, αλλά πίσω και από την συμπολίτισσα Ατλέτικο.

δείτε βίντεο με στιγμιότυπα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected