Κατηγορίες
Football League

Αλέξανδρος Παπατζίκος : “Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που θαύμαζα”

papatzikos-21448Στην ΕΡΑ Σερρών έδωσε συνέντευξη την Τρίτη (09/02) ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Πανσερραϊκού,Αλέξανδρος Παπατζίκος. Όπως τόνισε, η ομάδα είναι βέβαιο ότι θα ανακάμψει χάρη και στη δουλειά του Πάουλο Κάμπος.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πανσερραϊκό. Ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που θαύμαζα. Μια ομάδα που ήταν πάντα διαφήμιση για τη Βόρεια Ελλάδα. Νιώθω ωραία που θα βοηθήσω κι εγώ στην προσπάθεια του Πανσερραϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Football league. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα φιλοσοφία του νέου μας προπονητή που ζητάει από εμάς πολλή δουλειά. Ο προπονητής μας έχει πολύ πάθος για δουλειά και νομίζω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, μαθαίνει πολύ γρήγορα τις ομάδες και η φιλοσοφία του θέλει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με επαγγελματική δουλειά».

Για την όχι καλή πορεία του Πανσερραϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Αλέξανδρος Παπατζίκος είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά φέτος στο πρωτάθλημα οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Πρέπει να είσαι πάντα καλός σε κάθε παιχνίδι».

Για τις θέσεις που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα:

«Έχω αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην καριέρα μου, και στο κέντρο και στην επίθεση. Τελευταία έχω καθιερωθεί σαν κεντρικός αμυντικός. Όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα παίξω».

Για το αν θεωρεί τον Πανσερραϊκό ως την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του:

«Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω την αξία μου. Να κάνω πράξη την προσωπική μου φιλοδοξία να ανέβω και να βοηθήσω την ομάδα. Όπως και η ομάδα θα βοηθήσει εμένα».

Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Κισσαμικό ο αμυντικός του Πανσερραϊκού είπε:

«Γνωρίζω καλά την αντίπαλη ομάδα, είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Μια ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Την έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και ξέρω ότι δύσκολα θα αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει σε σκορ και γκολ. Θέλει προσοχή, είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Κισσαμικός είναι μια ομάδα, δύο χρόνια δουλεμένη με τον ίδιο προπονητή και πάνω στην ίδια φιλοσοφία. Πιστεύω σε αυτό το μοτίβο θα είναι και το παιχνίδι της».

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου:

«Εύχομαι να μας στηρίζει ο κόσμος και οι φίλαθλοι όσο μπορούν περισσότερο. Εμείς υποσχόμαστε να τα δίνουμε όλα. Η ομάδας μας έχει καλό υλικό, έχει διάθεση για δουλεία και το δείχνει κάθε μέρα στην προπόνηση».

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected