Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Παρόν στον τελικό και στη συνέχεια αποχωρεί…

CACHE_620X620_1_764005Ειλημμένη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Μίκι Τσίρκοβιτς να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Φ μετά τον αυριανό τελικό κυπέλλου με το Ελευθεροχώρι

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός σταθμίζοντας τα γεγονότα και βλέποντας ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, αλλά και οι προοπτικές ώστε η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος να παλέψει για την παραμονή, με βάση τα δεδομένα μετά την αποχώρηση Φραγκούλη, ενημέρωσε τους πάντες ότι δε θα συνεχίσει μετά τον αυριανό τελικό.

Με τον τρόπο αυτό, ο ίδιος θέλει να απαλλάξει την ομάδα από τα δικά του έξοδα, αλλά παράλληλα δε θα μπορούσε έχοντας υποχρεώσεις να εργαστεί δίχως να αμείβεται.

Μάλιστα, ο Τσίρκοβιτς με νέα του ανάρτηση στο Facebook, πλέκει το εγκώμιο όλων των ανθρώπων της Α.Ε.Φ, αναφέροντάς τους έναν έναν, ακόμη και τον Τάσο Φραγκούλη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:”Μπορεί να μας παράτησε και να μην τήρησε το λόγο του μέχρι τέλους, αλλά τουλάχιστον ήταν συνεπής στις πληρωμές”.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Τσίρκοβιτς θα παραμείνει για λίγο καιρό στα Τρίκαλα, καθώς θα υποβληθεί εδώ σε επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected