Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Φίλιππος Μελίκης 5-5

thumbnail

Δέκα φορές μάζεψαν από τα δίχτυα τη μπάλα οι τερματοφύλακες!

Πολλές παροιμίες και άλλα τόσα γνωμικά μπορούμε να αραδιάσουμε για το σημερινό παιχνίδι στον Κοπανό, σε ένα παιχνίδι που θέλεις να το περιγράψεις αλλά είναι αδύνατο να το κάνεις σε μια κόλλα χαρτί!

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι 50 περίπου φίλαθλοι αποζημιώθηκαν πλήρως για την παρουσία τους στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Κοπανού, παρά τη βροχή και τον αέρα. Τα 10 γκολ που σημειώθηκαν είναι η πιο μεγάλη συγκομιδή τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα και αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, δύσκολα να εντοπίσουμε παιχνίδι στην Α1 Ερασιτεχνική που έληξε με σκορ 5-5!

Η σημερινή ισοπαλία όμως είναι ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καθόλου τον Φίλιππο, που ήθελε αποκλειστικά τη νίκη. Μια νίκη που την κρατούσε σφιχτά μέχρι το 89′ και μάλιστα με προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο ΓΑΣ με δύο γκολ σε τρία λεπτά έφερε το ματς στα ίσια και έριξε στο…καναβάτσο τους “ερυθρόλευκους” που πραγματοποίησαν μια τρομερή προσπάθεια σε όλο το 90λεπτο.

DSCN9799

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηλιώτη στο 65′ φάνηκε να δίνει τη μεγάλη νίκη στον Φίλιππο

Το εξαιρετικής ποιότητας επιθετικό παιχνίδι παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόδοση της άμυνας των δύο ομάδων, που σήμερα πήγαν…περίπατο! Χαρακτηριστικό είναι πως κάθε φάση “μύριζε” γκολ και παρά το γεγονός πως οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν τακτική ανά διαστήματα, δεν υπήρξε καμία αγωνιστική βελτίωση.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα και με τον νεοαποκτηθέντα Τάσο Καψάλη να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 15ο λεπτό. Ο Φίλιππος όμως ανέβασε στροφές και παρά το σοκ κατάφερε να ισοφαρίσει, ενώ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή όταν ο Πιτσάβας πλάσαρε από πλάγια και ενώ είχε περάσει τον Αντιφάκο!

Ο ΓΑΣ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στη συνέχεια, η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου όμως ήταν πολύ…σκληρή για να πεθάνει και με αντεπίθεση διαρκείας (βοήθησαν αρκετά και οι αλλαγές από τον πάγκο) έφτασαν στο εντυπωσιακό 3-5 στο 65′! Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Δημήτρης Αντιφάκος που έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής και πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Περπερίδη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, έχοντας δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι κ. Καρυπίδη.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, έφτασε το τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα για να αλλάξουν τα πάντα! Στο 89′ ο Μάκης Σπανός (το τέταρτο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα) και στο 90+2΄ο Δημήτρης Τζιβάρας “σόκαραν” τους “ερυθρόλευκους” και το τελικό σφύριγμα στην αναμέτρηση τους βρήκε άκρως απογοητευμένους από την ανέλπιστη εξέλιξη.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Ας δούμε πως σημειώθηκαν τα 10 γκολ :

13′ Κάθετη πάσα του Μπούφι στην πλάτη της άμυνας, ο Καψάλης με πλασέ το 1-0

14′ Σουτ του Σπανού από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε προσωρινά ο Τσιμπρής και στην επαναφορά ο Καψάλης “έγραψε” το 2-0

32′ Εκτέλεση φάουλ του Παρσόπουλου, η μπάλα χτυπά στο τοίχος και επιστρέφει στον ίδιο, πάσα στον Πιτσάβα στα δεξιά, “σπάσιμο” της μπάλας του τελευταίο για τον Τσιώμο στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ το 2-1

35′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τεγούση από τα 30 περίπου μέτρα, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Αντιφάκος.

41′ Χατ-τρικ από τον Τάσο Καψάλη, ο οποίος πήρε τη μπάλα από την πάσα του Πέτγαζλη και πλάσαρε ιδανικά (3-2)

DSCN0265

Το εντυπωσιακό γκολ του Δημήτρη Τζιβάρα (φωτ. δεξιά) στο 90+2′ διαμόρφωσε το απίστευτο 5-5!

53′ Κάθετη πάσα του Μιχαηλίδη, στην πλάτη της άμυνας ο Παρσόπουλος πλάσαρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ανδρίτσος στην κενή εστία ισοφάρισε σε 3-3.

55′ Πάσα του Τεγούση στην περιοχή, λάθος εκτίμηση του αμυντικού του ΓΑΣ, αποδέκτης της μπάλας ο Πιτσάβας ο οποίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (3-4)

66′ Εκτέλεση φάουλ του Μηλιώτη, ο Χαβιαρόπουλος που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ δεν κατάφερε να αποκρούσει (3-5)

89′ Ωραία κάθετη πάσα του Μπούφι στον Σπανό, ο τελευταίος πέρασε τον Τσιμπρή και πλάσαρε για το 4-5

90+2′ Σουτ με καμπύλη τροχιά από τα 25 μέτρα περίπου από τον Τζιβάρα, ο Τσιώμος δεν κατάφερε παρά την υπερέκταση των χεριών να αποκρούσει (5-5)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Μποζίνης Κ., Χαραλαμπίδης, Μποζίνης Π., Κατσουγιαννόπουλος (75′ Τριανταφυλλίδης), Μπούφι, Πέτγαζλης (65′ Χαβιαρόπουλος), Σπανός, Καψάλης, Σιδηρόπουλος Β. (66′ Σπυρίδης)

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Ντόβας, Παρσόπουλος Α., Περπερίδης, Μιχαηλίδης, Τσιώμος (89′ Μπούθας), Πιτσάβας (61′ Μηλιώτης), Τζιάλι (74′ Γαβριηλίδης), Τεγούσης, Αναστασόπουλος, Ανδρίτσος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΓΑΣ Κοπανού

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδες εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο τερματοφύλακα του ΦΑΣ Νάουσα και ιδιαίτερα αγαπητού προσώπου στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, Τάσο Μυλωνά για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected