Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Γκονσάλβες Ουέλινγκτον – Ο MVP της 19ης αγωνιστικής!

DSCN0324Τρία χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος η διαδικασία ανάδειξης των MVP και σήμερα (13/2) ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 19ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο θεσμός που πρώτο καθιέρωσε το SportsUp (παλαιότερα ImathiaSportsNews) και αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες, έσπασε κάθε ρεκόρ στη διαδικασία της εβδομάδας καθώς η παρουσία του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον φαίνεται πως ήταν το…κερασάκι στην τούρτα!

MVP λοιπόν της 19ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον του ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος απέσπασε 1253 ψήφους σε σύνολο 2941 που ψήφισαν και μάλιστα όπως μας ενημέρωσε η εταιρία που διοργανώνει φέτος τις ψηφοφορίες, πολλοί ήταν αυτοί που έδειξαν την αγάπη τους στον βραζιλιάνο παίκτη με τους περισσότερους να προέρχονται (μέσα από το facebook βεβαίως) από τη χώρα του!

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεγεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θωμάς Γκότσης της ΑΕ Χαρίεσσας, που είχε πολύ καλή απόδοση στην αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Τάσος Τσιολάκης του Ατρόμητου Διαβατού, που πέτυχε χατ-τρικ στο Γιαννακοχώρι κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 2941 αναγνώστες μας :

Γκονσάλβες Ουέλινγκτον (ΦΑΣ Νάουσα)  1253 ψήφους – 42.59%

Θωμάς Γκότσης (ΑΕ Χαρίεσσας)  708 ψήφους – 24.07%

Τάσος Τσιολάκης (Ατρόμητος Διαβατού)  598 ψήφους – 20.37%

Δημήτρης Πέικος (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  218 ψήφους – 7.41%

Κώστας Κωτσόπουλος (Μακροχώρι)  164 ψήφους – 5.56%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected