Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καβάλα 1-0 (photos)

12745835_1185002071528033_1237434478664592838_nΠολύ μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της ιστορικής Καβάλας, σ έναν αγώνα σταθμό για την πορεία του Απόλλωνα προς την σωτηρία του. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Κίτσας!

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως πύρρεια η νίκη, καθώς έγινε έναν δυνατό παιχνίδι με τον ΑΟΚ να αντιστέκεται σθεναρά στο γήπεδο ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους για την εστία του Αθανασίου. Αυτό το κατάφεραν τελικά να το κάνουν στο 89ο λεπτό!

Παιχνίδι κέντρου ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Απόλλωνα να είναι ποιο πιεστικός στο δεύτερο μέρος.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

25′ Ο Πτηνόπουλος μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πλασάρει από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου Χ.

32′ Σουτ του Μπάντζιου μέσα από την μεγάλη περιοχή, θα παρέμβει με το πόδι του σωτήρια ο Κίτσας απομακρύνοντας την μπάλα από την εστία του.

42′ Εκτέλεση κόρνερ του Κοβάσεβιτς, κεφαλιά του Ίβιτς, ο Αθανασίου με υπερένταση θα διώξει την μπάλα με τα χέρια, χτυπώντας στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, καταλήγοντας κόρνερ.

45′ Πολύ ωραία σέντρα του Κοβάσεβιτς από δεξιά στο ύψος του πέναλτι, ο Πετρίδης σε πρώτο χρόνο θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι.

51′ Ο Κυγάης της Καβάλας θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι.

52′ Ωραίο ευθύβολο σουτ του Δέντσα πολύ μακριά έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Παπαδόπουλος Χ. με υπερένταση θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.

78′ Φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Παπαδόπουλου Χ., ο Πτηνόπουλος θα πλασάρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία για την Καβάλα.

89′ ΓΚΟΛ! Σε μία φάση μεγάλης πίεσης της εστίας του Αθανασίου, ο Κίτσας θα πιάσει έναν “κεραυνό” από πολύ πλάγια και δεξιά στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των δικτύων 

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Σιδέρης, Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Χ. (67′ Νήρλας), Σιδηρόπουλος Π., Κοβάσεβιτς (81′ Παρράς), Ίβιτς, Πετρίδης, Πλατάκης (65ο Γκελοσάνι).

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος (37′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Παππάς, Μπάντζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (74′ Γιαλαμάς), Κυριακίδης.

περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα του Απόλλων στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected