Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Το μεγάλο ευχαριστώ και η φωτοαναδρομή στη σεζόν!

10253786_1726603340905503_9121054511082344945_nΔεύτερη συνεχόμενη άνοδος κατηγορίας για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και όπως είναι φυσιολογικό, το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εορταστικό.

Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους για τη φετινή επιτυχία και ανανεώνει το ραντεβού της για τη νέα σεζόν, που θα βρει τους “κυανόλευκους” και πάλι στην Α2 Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά :

“Το απόγευμα της Κυριακής σφραγίστηκε η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας αλλά και η επιστροφή στην Α2 μετά το 2010.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους (ΔΣ, προπονητή, ποδοσφαιριστές), μα πάνω απ όλα τον κόσμο της Αγίας Μαρίνας, που αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας και ακολουθεί πιστά σε όλα τα παιχνίδια.

Η διοίκηση του συλλόγου ετοιμάζει μεγάλο γλέντι για να γιορτάσει την άνοδο και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για τη στήριξη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους του της σελίδας της ομάδας στο facebook για την τεράστια απήχηση και την αγάπη τους. Όλους τους φίλους και της φίλες που μας βοήθησαν είτε με φωτογραφίες είτε με τα σχόλια τους στις αναρτήσεις μας, είτε μας διόρθωσαν.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η συμβολή στην οργάνωση και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδος. Όσο υπάρχει Μέγας εμείς θα είμαστε κοντά του!

*ακολουθεί φωτοαναδρομή της σεζόν :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected