Κατηγορίες
Football League

Football League – Μεγεθύνεται το πρόβλημα στην Παναχαϊκή, μία ακόμη αποχώρηση!

b4d786e363c4a1e0e37e3d810ab985e4_f194cc5fe87905f1c98f0abcd64f71fc_102715Κινήσεις ώστε να αυξηθεί το ρόστερ της Παναχαϊκής έγιναν τον Ιανουάριο, ωστόσο αντιθέτως οι λύσεις φαίνεται πως μειώνονται.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της Πάτρας στο δύσκολο έργο στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ήταν και ο Κώστας Διγαλάκης. Ο νεαρός μέσος όμως έκανε γνωστό μέσω της σελίδας του στο facebook την Τετάρτη (17/2) ότι δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «μελανόλευκους», τους οποίους και ευχαρίστησε για τη μικρή χρονικά συνεργασία, ενώ τους ευχήθηκε καλή συνέχεια με ψηλά το κεφάλι.

Η ανάρτηση του Κώστα Διγαλάκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την συνεργασία που είχα μαζί τους αυτόν τον ενάμιση μήνα που βρισκόμουν στην ομάδα. Δυστυχώς και για αδιευκρίνιστους από το ελληνικό κράτος λόγους δεν κατέστη δυνατό να εκδοθούν τα δελτία, κάνοντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στη Β’εθνική ακόμη πιο δύσκολη. Η κατάσταση αυτή δεν αρμόζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η είναι Παναχαϊκή. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια και ψηλά το κεφάλι».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected