Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Για το αποτέλεσμα πρόκρισης στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός

OLYMPIAKOS3_521_355Ο Ολυμπιακός επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, καθώς μετά την… περιπέτεια του Champions League, αντιμετωπίζει για τους «32» του Europa League την Άντερλεχτ στο Βέλγιο και θέλει να βάλει τις βάσεις για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζουν στην Ευρώπη και το νέο χρόνο και στόχος τους είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου. Οι Πειραιώτες του Μάρκο Σίλβα καλούνται να ξεπεράσουν το «εμπόδιο» της Άντερλεχτ και το πρώτο ματς θα γίνει στο «Βάντεν Στοκ» στις 20:00 (Onsports, OTE Sport 2).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό «ακούει» στο όνομα του Δημήτρη Σιόβα. Ο δυναμικός αμυντικός αποχώρησε με ενοχλήσεις από την τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (17/2) και ήδη έχουν ετοιμαστεί τα πλάνα με τον Μανουέλ Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, έχοντας στα δεξιά τον Σαλίνο, στα αριστερά τον Μαζουάκου και στο κέντρο οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι έχουν τον πρώτο… λόγο. Ο Ντουρμάζ, που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Νταμπλούχων, θα είναι στα αριστερά, με τον Σεμπά στα δεξιά και τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected