Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 20η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a21111111

Καθοριστικά παιχνίδια, που πιθανότατα θα δώσουν το στίγμα της επόμενης μέρας στους δύο ομίλους, διεξάγονται αύριο (21/2) στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική.

1ος όμιλος

Στον 1ο όμιλο, το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στον Πλάτανο, όπου ο τοπικός Μακεδονικός υποδέχεται τον Αλιάκμων Νησελίου, σε μια αναμέτρηση με ειδικό βάρος όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Αν οι “πράσινοι” πάρουν το τρίποντο, τότε κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού και ταυτόχρονα “καταδικάζουν” την ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη, που θα αντιμετωπίσει αύριο τη μέχρι πρότινος ομάδα του.

Περιττό να αναφέρουμε πως αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν με το “διπλό” από την έδρα του Μακεδονικού, τότε τα πράγματα στην ουρά συγχέονται σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα αν κάποια ομάδα από την τετράδα των 18 βαθμών ηττηθεί αύριο, τότε κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την κατηγορία!

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Στο γκρουπ αυτό φιγουράρουν ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (υποδέχονται τον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό Κλειδιού), ο Αστέρας Αλεξάνδρειας που έχει ρεπό (“βολεύει” τους “κυανοκίτρινους” η ήττα του Αλιάκμονα στον Πλάτανο), ενώ το άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και την ΑΕ Σχοινά, που επίσης βρίσκονται στο συγκεκριμένο γκρουπ.

Όσον αφορά την κορυφή, η πρωτοπόρος και μεγάλο φαβορί για την άνοδο Δόξα Λιανοβεργίου έχει δύσκολο έργο στα Παλατίτσια κόντρα στον ανεβασμένο ΠΑΟ ενώ ο ΜΑΣ Βεργίνας υποδέχεται την ίδια ώρα τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Παλαιοχωρίου, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τη Νίκη Αγκαθιάς, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Άρης Παλαιοχωρίου – Νίκη Αγκαθιάς

Θύελλα Σταυρού – AE Σχοινά

Μακεδονικός Πλατάνου – Αλιάκμων Νησελίου

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Εθνικός Κλειδιού

ΜΑΣ Βεργίνας – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Δόξα Λιανοβεργίου

Ρεπό : Αστέρας Αλεξάνδρειας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo2111112

2ος όμιλος

Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου η αυριανή 20η αγωνιστική, με τους “πράσινους” να έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν στην κορυφή αλλά και (με προϋποθέσεις) από την τρίτη θέση.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη έχει ωστόσο δύσκολο έργο στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης, καθώς θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού Φίλιππου, που θέλει μόνο νίκη ώστε να διατηρήσει τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Το συγκρότημα του Χρήστου Μανσούρ νιώθει πλέον την…ανάσα της Δόξας Νάουσας (η διαφορά είναι στους 4 βαθμούς), η οποία θα μεταβεί στη Νέα Νικομήδεια για να αντιμετωπίσει την τοπική Νέα Γενεά.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Το ρεπό του Ολυμπιακού Νάουσας θέλει να εκμεταλλευτεί και η Ακαδημία Βέροιας, που υποδέχεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” τη γειτονική Ακαδημία Μακροχωρίου και αν καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Απόσογλου, θα μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 2 βαθμούς.

Σπουδαίο παιχνίδι και στη Μαρίνα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πάντα μαχητικό Νηρέα Βέροιας, με τους “οράνιε” να θέλουν μόνο νίκη αν θέλουν να αποφύγουν σε σενάρια υποβιβασμού.

Μόνο νίκη θέλει την ίδια ώρα η Ελπίδα Μονοσπίτων στη Ραχιά, κόντρα στην εξαιρετική εντός έδρας ΑΕΠ Βέροιας ώστε να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Αγίας Βαρβάρας, όπου ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30):

ΑΕΠ Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Φίλιππος Μέσης – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

ΑΟ Μαρίνας – Νηρέας Βέροιας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Δόξα Νάουσας

Ακαδημία Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΣ Πατρίδας

Ρεπό : Ολυμπιακός Νάουσας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected