Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Aς απολαύσουμε μοναδικές στιγμές από το τουρκικό πρωτάθλημα… (vid)

511572918Η Γαλατάσαράι νίκησε με 2-1 την Τράμπζονσπορ, κάνοντας ανατροπή με πέναλτι στο 89′! Η ομάδα της Τραπεζούντας τέλειωσε το ματς με 7 παίκτες, με την 4η αποβολή να την δέχεται παίκτης που έδειξε κόκκινη κάρτα στον διαιτητή!

Ιδιαίτερο το ματς στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Γαλατάσαράι με την Τράμπζονσπορ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν, κάνοντας ανατροπή στο 89′ με εκτέλεση πέναλτι του Σελτσούκ Ινάν.

Το ματς ήταν ιδιαίτερο διότι η ομάδα της Τραπεζούντας πριν σκοράρει ο Ινάν από τα 11 βήματα είχε μείνει με 7 παίκτες!

Πάμε από την αρχή: Το σκορ ήταν 0-1 από το 25′ με το πέναλτι του Ζενγίν και στο 59′ αποβλήθηκε ο Χουρματσί για τους φιλοξενούμενους, με τον Ποντόλσκι στο 63′ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 69′ αποβλήθηκε και ο Ντεμίρ, ενώ στο 86′ ο Καβάντα έκανε πέναλτι, για να πάρει απευθείας κόκκινη κάρτα. Αφού έδειξε την κόκκινη ο διαιτητής ο Ντουρσούν, του την πήρε από το χέρι και τον… απέβαλε! Έδειξε στον διαιτητή κόκκινη κάρτα όπως έκανε και αυτός τρεις φορές νωρίτερα. Φυσικά άμεσα αποβλήθηκε και ο Ντουρσούν.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο video, είναι σωστή απόφαση για το πέναλτι και ο Καβάντα δεν αποβάλλεται για την ανατροπή, αλλά για το γεγονός πως έσπρωξε με το σώμα τον διαιτητή…

https://www.youtube.com/watch?v=mYjx3my-gXQ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected