Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe στο 90′ – Μόνο νίκη η Βέροια κόντρα στον Πανιώνιο!

155037_veria-panionios

Στη Βέροια θα κλείσει απόψε (19:30) η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομώνυμη ομάδα της Ημαθίας να υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι που σας προσφέρει το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Η «βασίλισσα του βορρά» είναι τρίτη από το τέλος και όσο και αν δεν κινδυνεύει άμεσα, αφού η διαφορά της από τον 15ο Πανθρακικό είναι 9 βαθμοί, θα ήθελε το τρίποντο για να φτάσει στους 26 βαθμούς και να βρεθεί 12η.

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία τους και να εδραιώσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τον ΠΑΟΚ, όμως με νίκη θα μείνει μόνη και θα έχει μειώσει στους 4 πόντους την απόσταση από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Η Βέροια μετρά επτά απουσίες, καθώς εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Αμπντούν και οι τραυματίες Βεργώνης, Μπαλάφας, Κόλα, Λόπεζ, Μπατιόν και Νάστος. Την αποστολή της μακεδονικής ομάδας αποτελούν οι, Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Αραγονιές, Γιαννούλης, Μπράβο, Πούγγουρας, Όστοϊτς, Μαραγκός, Ετζενγκουέλε, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Γιουσούφ, Καϊκούτ και Ναζλίδης.

Στον Πανιώνιο μοναδική απουσία είναι εκείνη του τιμωρημένου Κόρμπου, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τζανδάρης. Την αποστολή των «κυανέρυθρων» συγκροτούν οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κώστας Βλάχος, Ποζατζίδης, Τασουλής, Σιώπης, Καθάριος, Τζανδάρης, Μασούρας, Μπλέτσας, Καραμάνος, Μπακασέτας, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ και Μπαργκάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected