Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συγκλονιστικός ο τελικός στην Καβάλα, κυπελλούχος ο Νέστος!

DSC_0109-604x402Ήταν ομολογουμένως ένας από τους καλύτερους τελικούς τα τελευταία χρόνια!

Ο Νέστος κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το κύπελλο, απέναντι σ` έναν άξιο αντίπαλο. Ο Ηρακλής το πάλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όσοι περιμένανε ότι  η ομάδα της Χρυσούπολης,  θα είχε ένα εύκολο απόγευμα, έπεσαν έξω. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό μέχρι το τέλος.

Ο Νέστος προηγήθηκε πολύ νωρίς, είχε περισσότερες τελικές φάσεις στο Α` μέρος αλλά ο Ηρακλής έπαιξε έξυπνα με κρυφό κυνηγό τον Αγγελίδη που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.  Στη συνέχεια η ομάδα του Ιγνατιάδη, το διαχειρίστηκε πολύ καλά το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο β` μέρος ο Νέστος δεν είχε φρεσκάδα αλλά και τη γνωστή επιθετική ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα. Η μεγάλη φάση για τον Ηρακλή έγινε στο 56`. Η φάση που ίσως να έκρινε πολλά. Αν ο Προβατίδης πετύχαινε γκολ στη φάση που βγήκε φάτσα κάρτα με τον Χατζηνικολή, η ομάδα της Καβάλας θα είχε το προβάδισμα.  Ζήτησε πέναλτι αλλά το μόνο που κέρδισε ήταν η αποβολή του, με δυο κίτρινες στην ίδια φάση. Ο Νέστος προηγήθηκε στο 88`, φαινόταν ότι όλα είχα τελειώσει  αλλά ο ΗΡΑ είχε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις.

Στην παράταση ο Νέστος πέτυχε τρίτο γκολ και είχε πολλές ευκαιρίες, κυρίως προς το τέλος.  Ο Ηρακλής ήταν φυσικό να κουραστεί από την υπερπροσπάθεια.

Μπράβο και στους δυο, κέρδισε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τα γκολ του αγώνα

6 ` Φάουλ του Γκατζολάρι, για το 1-0 υπέρ του Νέστου.

30` σέντρα του Γοριδάρη, ωραία κεφαλιά του Αγγελίδη το 1-1.

88` Πάσα του Λαζαρίδη, ο Δεσύλλας με πλασέ το 2-1.

90+ Ο Αγγελίδης με σουτ, μέσα από την περιοχή το 2-2.

100` Ο Μπουλγούρας με σουτ από μέση απόσταση το 3-2.

Ο Νέστος είχε τρία δοκάρια: Στο 60` με φάουλ του Μπουλγούρα, στο 117` με τον Σγκούρι (πλασέ σε κενή εστία, στο αριστερό κάθετο) και στο 120` με σουτ του Δεσύλλα.  Είχε ευκαιρίες ακόμη με τον Κούτεφ στο 1`, στο 17` και 28` με τον Σγκούρι που δεν ήταν στη μέρα του, στο 90` με τον Γκατζολάρι, στο 96` με τον Δεσύλλα που έσωσε πάνω από τη γραμμή ο Σολακίδης, στο 115` με τον Δεσύλλα, έσωσε πάνω από τη γραμμή, ο Αγγελίδης και στο 118` με το Δεσύλλα.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 12` με τον Βαλαβανόπουλο και με τον Σιαματά στο 107`. Η φάση του αγώνα για τον ΗΡΑ, στο 56` όταν ο Προβατίδης τετ α τετ, έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Χατζηνικολή, ο Μάνταλος έδειξε 1η κίτρινη κάρτα για θέατρο και 2η κίτρινη(κόκκινη) για διαμαρτυρία. Ο Μάνταλος επίσης έδειξε 2η κίτρινη(κόκκινη) για θέατρο, τον Παπαδάτο στο 88`  και 2η κίτρινη(κόκκινη) στο 113` στον Γκατζολάρι.

 

Συνθέσεις

Νέστος: Χατζηνικολής, Παυλακάκης (73′ Δεσύλλας), Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Μκριτσιάν, Τσίτσης, Γκατζολάρι, Μελισσόπουλος (63′ Λάσπατζης), Κούτεφ (46′ Λαζαρίδης), Σγκούρι.

Ηρακλής: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Σιαματάς, Γκέκα (90+ Χρυσαλίδης), Προβατίδης, Βαλαβανόπουλος (81′ Άγγος), Τσότρας, Αγγελίδης, Χατζηκυριάκου (46′ Ντομί).

*proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected