B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 21η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo21111122

Μία από τις πιο καθοριστικές αγωνιστικές για την περαιτέρω εξέλιξη στην κατηγορία, διεξάγεται αύριο στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής.

Στον 1ο η μάχη για άνοδο και υποβιβασμό καλά κρατεί, όπως επίσης και στον 2ο όμιλο όπου με εξαίρεση τον πρωτοπόρο Απόλλων Αγίου Γεωργίου (που φαίνεται να κρατά σφιχτά το ένα εισιτήριο), όλα είναι ρευστά.

1ος όμιλος

Τρεις ομάδες για δύο εισιτήρια, που οδηγούν στην Α1 Ερασιτεχνική της νέας περιόδου αλλά και μια μάχη τεσσάρων διεκδικητών της παραμονής στην κατηγορία, είναι το… ρεζουμέ του 1ου ομίλου της Α2.

Στην 1η θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται η Δόξα Λιανοβεργίου, που πλέον έχει συγκάτοικο στους 44 βαθμούς τον ΜΑΣ Βεργίνας και με τον Άρη Παλαιοχωρίου να ακολουθεί με 39 στην 3η θέση, είναι οι τρεις βασικοί διεκδικητές των δύο προνομιούχων εισιτηρίων.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα υποδέχεται στο Λιανοβέργι τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που με τη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό Κλειδίου, απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο δύσκολο την ίδια ώρα το έργο του Άρη στο Νησέλι κόντρα στον Αλιάκμων, που θέλει μόνο νίκη ώστε να παραμείνει ζωντανός για την παραμονή στην κατηγορία. Οι “κιτρινόμαυροι”, αν καταφέρουν να φύγουν με το “διπλό”, θα μειώσουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς από τον ΜΑΣ Βεργίνας και έτσι θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό της ομάδας του Άρη Αδαλόγλου.

Όσον αφορά τη μάχη της ουράς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις, όσον αφορά τις ομάδες που ισοβαθμούν στους 18 βαθμούς. Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο Νησί τον ΠΑΟ Παλατίτσια και θέλει μόνο νίκη κόντρα στους “πράσινους”, που μετά τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, ξέφυγε κατά πολύ από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύσκολο το έργο για τη Θύελλα Σταυρού, που θα επιδιώξει την πρώτη νίκη μετά από 7 παιχνίδια και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του “πληγωμένου” Εθνικού Κλειδιού. Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Μακεδονικό Πλατάνου, που πρέπει να υπερβάλει εαυτό αν θέλει να επικρατήσει του πολύ μαχητικού ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Νίκης Αγκαθιάς με την ΑΕ Σχοινά, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν μεν παραμείνει οριστικά ωστόσο οι 7 βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη, τους κρατούν μακριά προς το παρόν από επικίνδυνες…σκέψεις

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – AE Σχοινά

Αλιάκμων Νησελίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Εθνικός Κλειδιού – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Μακεδονικός Πλατάνου

Δόξα Λιανοβεργίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Ρεπό : ΜΑΣ Βεργίνας

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a211111112

2ος όμιλος

Νέα δεδομένα στον 2ο όμιλο, τόσο για το ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (ο Απόλλων βρίσκεται ουσιαστικά με το… ενάμιση πόδι στην Α1) όσο και το ποια θα τερματίσει στην τελευταία θέση, που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Ο Ολυμπιακός Νάουσας, που επιστρέφει στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ώστε να αυξήσει τη διαφορά από την τρίτη Ακαδημία Βέροιας, που έχει ρεπό. Ο αγώνας διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου όπου οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μόλις δύο απώλειες (μία ισοπαλία, μία ήττα) στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την μάχη της παραμονής, το ντεμαράζ νικών της Δόξας Νάουσας έχει προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην ουρά και πλέον από τον 10ο ΑΟ Μαρίνας και έπειτα, όλες οι ομάδες βρίσκονται στον…κυκεώνα του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Ακαδημίας Μακροχωρίου, που έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα φέτος στο “σπίτι” της, ενώ σημαντικό είναι και το εμπόδιο της ΑΕΠ Βέροιας για τον Νηρέα Βέροιας, που βρίσκεται στην 11η θέση με 16 βαθμούς.

Ωστόσο το σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας, όπου η Δόξα Νάουσας υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει πλέον ένας μόλις βαθμός στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Αν η ομάδα του Στέργιου Τσίλκου επικρατήσει αύριο τότε σκαρφαλώνει μετά από καιρό στην 12η θέση και αφήνει πίσω τους “βυσσινί”, που πρόσφατα είχαν δημιουργήσει σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη!

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ελπίδα Μονοσπίτων και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία για αμφότερους. Η ομάδα του Λάκη Μίλη θέλει μόνο νίκη ώστε να παραμείνει κοντά στη δεύτερη προνομιούχο θέση, ίδιος ο στόχος και για τους “πράσινους” του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, που θέλει και τη ρεβάνς για το 1-3 του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30):

Ελπίδα Μονοσπίτων – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Νηρέας Βέροιας – ΑΕΠ Βέροιας

Δόξα Νάουσας – Φίλιππος Μέσης

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΟ Μαρίνας

ΑΣ Πατρίδας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ολυμπιακός Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : Ακαδημία Βέροιας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected