Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αυτό το τρόπαιο ποιος θα το πάρει;

wembcap_0Το απόγευμα της Κυριακής, το τρόπαιο θα είναι τόσο καλά γυαλισμένο, που θα «τυφλώνει». Αυτή η λάμψη, όμως, κρύβει μια μεγάλη κατάρα που συνηθίζει πλέον να έρχεται απότομα…

Από τη μια η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Δίχως τρόπαιο από το 2012, όταν ο Κένι Νταλγκλίς πήρε τον ίδιο τίτλο – και εμπλέκεται με την… κατάρα – με τη νίκη κόντρα στην Κάρντιφ. Η ομάδα με ανάγκη για επιτυχίες, με τον Γερμανό τεχνικό να … ψάχνεται ακόμα, ν’ αντιμετωπίζει συχνά – πυκνά προβλήματα, ν’ αναζητά την ισορροπία και να έχει πάρει ουσιαστικά ένα σύνολο που το δούλεψε άλλος πριν από αυτόν.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Διεκδικεί παράλληλα τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, έχει ανακοινώσει ότι από το καλοκαίρι αναλαμβάνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει τον Χιλιανό κόουτς στον πάγκο να ξέρει πως… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και πως ίσως έχει κλονιστεί το κίνητρό του, όμως, είναι δεδομένο πως επιθυμεί να φύγει με ψηλά το κεφάλι, έχοντας πανηγυρίσει μέχρι σήμερα ένα πρωτάθλημα κι ένα Λιγκ Καπ στον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ακόμα κι αυτός, αν και είναι ήδη δεδομένο, υπάρχει πιθανότητα να γίνει μέλος της … κατάρας του Capital One Cup, όπως τιτλοφορείται ο θεσμός επίσημα τα τελευταία χρόνια.

*gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected