Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι 2-1

DSCN9833

Ο Ανδρίτσος κέρδισε το πρώτο πέναλτι και το εκτέλεση ο ίδιος

Έχει…σφυγμό ο Φιλιππος Μελίκης, που δεν παρατά τα όπλα και μάλιστα απέδειξε πως το βαρύ 8-1 στον Άραχο το προηγούμενο Σάββατο, δεν τον πτόησε καθόλου!

Οι “ερυθρόλευκοι”, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν φέτος χωρίς προπονητή στον πάγκο τους (ο Γιώργος Κωνσταντάκος αποτέλεσε παρελθόν και ήδη ανακοινώθηκε από τη Θύελλα Σταυρού), έδειξαν σημαντικά ψυχικά αποθέματα και επικράτησαν με 2-1 του Μακροχωρίου, που απογοήτευσε.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα 11 βήματα και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 11ο λεπτό, όταν ο Κωτσόπουλος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, χωρίς όμως να βρει στόχο.

Η εξέλιξη αυτή ουσιαστικά λειτούργησε αρνητικά για τους “ασπρόμαυρους” και άκρως θετικά για τον Φίλιππο, που ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 27′ όταν ο Ανδρίτσος σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κολεσίδη και ο ρέφερι κ. Μαρόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θανάσης Ανδρίτσος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρίση και έδωσε το έναυσμα για να μπουν οι βάσεις για μια σπουδαία νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες όσον αφορά τον ανασταλτικό τομέα.

Ίδια η εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Φίλιππο να δείχνει πιο αποφασισμένος για τη νίκη και μάλιστα κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα. Ο Αντώνης Παρσόπουλος ελίχθηκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος, με τον κ. Μαρόπουλο να υποδεικνύει παράβαση από μαρκάρισμα του Πέγιου.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο “παθών” και νίκησε για δεύτερη φορά σήμερα τον Χαρίση.

Το γκολ του πρώην παίκτη των Λευκαδίων, έδινε πλέον τεράστιο πλεονέκτημα στον Φίλιππο και το Μακροχώρι έπρεπε να υπερβάλει εαυτό για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Οι όποιες προσπάθειες από πλευράς φιλοξενούμενων, καρπώθηκαν στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90ο λεπτό, με τέρμα που πέτυχε ο Λάζαρος Πίκος και στα τρία περίπου λεπτά που απέμεναν μέχρι το τελικό σφύριγμα, ο Φίλιππος κράτησε χωρίς περαιτέρω προβλήματα τη μεγάλη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Περπερίδης (64′ Γαβριηλίδης), Αναστασόπουλος, Ντόβας, Μιχαηλίδης, Μαμουτόπουλος (76′ Κουτζαμπασόπουλος), Μηλιώτης, Τεγούσης, Ανδρίτσος, Τσιώμος (80′ Τζιάλι), Παρσόπουλος Α.

Μακροχώρι : Χαρίσης, Φωτόπουλος (62′ Τσιφλίδης), Κολεσίδης, Πέγιος, Σταυρίδης (79′ Δημοσθένους), Πίκος, Κελεσίδης, Τσακαλίδης, Σαρκατζής (62′ Φιλιππίδης), Κωτσόπουλος, Σουγγαρής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected