Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, η UEFA δεν θα επαναλάβει τον αγώνα με το πεντακάθαρο γκολ!

Chelsea-v-Valencia-youth-pensΗ UEFA απέρριψε την έφεση της Βαλένθια για το (πεντακάθαρο) γκολ – πέναλτι που δεν μέτρησε απέναντι στην Τσέλσι και τα ευρωπαϊκά όνειρα των «νυχτερίδων» έλαβαν τέλος.

Το ματς ήταν στο πλαίσιο του Youth League (το… Champions League των Νέων) αλλά συζητήθηκε περισσότερο και από τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αιτία η απόφαση του διαιτητή και του επόπτη να ΜΗΝ μετρήσουν το γκολ που σημείωσε η Βαλένθια στη διαδικασία των πέναλτι. Μία απόφαση που έφερε τον αποκλεισμό από την Τσέλσι.

Η μπάλα πέρασε την γραμμή, χτύπησε στο εσωτερικό δοκάρι και απομακρύνθηκε, ο παίκτης της Βαλένθια πανηγύρισε για την εύστοχη εκτέλεση, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός δεν είδαν το… γκελ και νόμιζαν πως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ των Ισπανών, όλοι παρακαλούσαν από τον «άρχοντα» της αναμέτρησης να δει το πέναλτι στο βίντεο για να μετρήσει το γκολ, αλλά ήταν ανένδοτος. Ήταν σίγουρος για την απόφασή του και κατάφερε να γίνει… πρωταγωνιστής σε μία φάση που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Η Βαλένθια πήγε την υπόθεση στην UEFA και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά από μία εβδομάδα αποφάσισε να «στηρίξει» την απόφαση του διαιτητή και να δώσει την πρόκριση στην Τσέλσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected