Κατηγορίες
Αθλήματα

Η πανηγυρική τελετή στο Δημαρχείο Βέροιας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Φίλιππο! (photos+vid)

main_1456848790_4572546Σε πανηγυρική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ο Δήμος Βέροιας υποδέχτηκε τους Κυπελλούχους Ελλάδας 2016.

Οι αθλητές, το προπονητικό τιμ, οι ομάδες υποστήριξης και η Διοίκηση του Φιλίππου έγιναν δεκτοί στο Δημαρχείο Βέροιας σε μια χαρμόσυνη και πανηγυρική τελετή.

Μετά από εννέα “πέτρινα” χρόνια η Βέροια γέμισε χαμόγελα που τα πρόσφεραν απλόχερα τα παιδιά του Φιλίππου Βέροιας που με μια ομολογουμένως απρόσμενη και ταυτόχρονα γεμάτη ψυχή προσπάθεια κατόρθωσαν να στεφθούν κυπελλούχοι Ελλάδας.

Η τελετή της υποδοχής και των συγχαρητηρίων έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όπου παρέστησαν από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιατζίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στέργιος Διαμάντης και Θεόφιλος Κορωνάς.

main_1456848637_9161584“Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους σε μια δύσκολη εποχή” είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Βοργιατζίδης ο οποίος απέμεινε στο Σύλλογο και στον Πρόεδρό του Γιώργο Φύκατα το διάδημα του Φιλίππου ευχόμενος “όπως ο Βασιλιάς των Μακεδόνων έτσι και ο Φίλιππος Βέροιας να είναι πάντα νικητής”.

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησε και δήλωσε ότι είναι περήφανος για τους αθλητές του και ευτυχισμένος που εργάζεται σε ένα τέτοιο σύλλογο.

Από πλευράς διοίκησης, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης υπογράμμισε τη σημασία της επιτυχίας του Συλλόγου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή και μάλιστα χωρίς να υπάρχει βοήθεια από άλλες πλευρές παρά μόνο από την ίδια τη διάθεση και την προσφορά των ανθρώπων του Φιλίππου.

Τόνισε μάλιστα ότι έστω στο μέτρο του δυνατού ο Δήμος Βέροιας πρέπει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια.

Στην απονομή της τιμητικής πλακέτας ο Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας εκφράζοντας την προσωπική του επιθυμία αλλά και το όνειρο του Συλλόγου ευχήθηκε “και Πρωταθλητές”.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζόγλου ο οποίος κάλεσε στις θέσεις των τιμωμένων αθλητών την κ. Σόνια μητέρα των Γρηγόρη και Παναγιώτη Σανίκη και πρότεινε στο πρόσωπό της να τιμηθούν οι μητέρες των αθλητών που είναι το μεγάλο στήριγμα.

Τα λόγια του Γιώργου Χατζόγλου σκεπάστηκαν από ένα θερμό παρατεταμένο χειροκρότημα.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected