Κύπελλο Ελλάδος

Υπουργείο και ομάδες, στη μέση ο ΟΤΕ TV!

kypello-elladas708Η οριστική διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδος, προκαλεί ασφαλώς σημαντική ζημιά στον ΟΤΕ – TV, ο οποίος δείχνει φέτος τον θεσμό και επίσης, μετά από ένα αμφιλεγόμενο διαγωνισμό, πλήρωσε αρκετά χρήματα (περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια ευρώ) για να τον διατηρήσει στο πρόγραμμα του και την επόμενη τριετία.

Οι τρεις ημιτελικοί που δεν θα γίνουν ποτέ, μαζί με τον τελικό είναι και τα εμπορικότερα παιχνίδια της διοργάνωσης και ο ΟΤΕ δικαιούται να ισχυριστεί ότι χάνει πολλά χρήματα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Αλλά δικαιούται και να τα διεκδικήσει; Με πιο απλά λόγια, υπάρχει σχετική ρήτρα που να εξασφαλίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει από την ΕΠΟ ένα ποσό για το φετινό φιάσκο;

Από την Ομοσπονδία λένε ότι δεν υπάρχει. Κάτι πάντως που ακούγεται εντελώς παράδοξο, αφού κάθε σύγχρονο, τηλεοπτικό συμβόλαιο έχει πληθώρα τέτοιων ασφαλιστικών δικλείδων.

Από τον ΟΤΕ αντιθέτως λένε ότι υπάρχουν ρήτρες και θα προβούν σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να εφαρμοστούν.

Πιθανόν να έχουν δίκιο, ωστόσο οι δυο πλευρές έχουν μέχρι στιγμής μια –περισσότερο κι από – πολύ καλή συνεργασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΠΟ διοργάνωσε ένα διαγωνισμό – φαρσοκωμωδία και ουσιαστικά ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον ΟΤΕ, χωρίς να δώσει ευκαιρία σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο να μπει στη διαδικασία. Άρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δύσκολα θα φτάσουν στα άκρα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected