Κατηγορίες
MiniFootball

Total UNI-League – Ομαδάρα γιατί κάνουν… Παπάδες!

11287143_1090597100957700_728172585_nΗ ομάδα των Παπάδων από την Θεσσαλονίκη είναι η ζωντανή απόδειξη της υγιούς εξέλιξης που μπορεί να έχει μία ομάδα, η οποία συμμετέχει σε έναν θεσμό που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι.

Περσινοί Κυπελλούχοι στην πόλη τους (έχουν ήδη 2 κούπες!) και 2οι σε όλη την Ελλάδα για τον ίδιο θεσμό, είναι από τις ομάδες που δείχνουν μεγάλη δίψα για την συμμετοχή στο Total UNI-League. Η τελευταία τους κίνηση έφερε και την ανανέωση του σήματος τους, πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση για να συμμετάσχουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της πόλης και ρωτήσαμε τον αρχηγό της ομάδας, Αλέξη Τζάλλα, για τις αιτίες που τους κρατούν τόσο “μάχιμους” και πρωτοποριακούς στον δημοφιλή θεσμό:

“Κρατά ορεξάτους τους Παπάδες η νοοτροπία που έχουμε εδώ και χρόνια να λειτουργούμε σαν κανονική ομάδα που αγωνίζεται κάθε χρονιά στο πρωτάθλημα. Δεν λειτουργούμε σαν πανεπιστημιακή αλλά σαν κανονική. Τελειώνει μία χρονιά, ξεκινάει άλλη!

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο… στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Το νέο σήμα σηματοδοτεί και την νέα εποχή για τους Παπάδες:
“Το σήμα το αλλάξαμε γιατί φέτος είναι η τελευταία μας χρονιά στο Total UNI-league. Έχουμε έτοιμα όλα τα χαρτιά με τη δημιουργία ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα αγωνιστεί στα ερασιτεχνικά σαλόνια της Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να αλλάξουμε πολλά πλέον σε αυτή τη νέα σελίδα αλλάξαμε χρώμα και σήμα!”

11295770_602452516563485_287295997055726800_nΗ ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Που στοχεύει να φτάσει φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης:

“Οι στόχοι φέτος μέσα από πολλά προβλήματα οικονομικά και αγωνιστικά που για εμάς παίζουν ρόλο αφού όπως είπα λειτουργούμε ήδη σαν σωματείο και όχι σαν πανεπιστήμιο είναι η κατάκτηση του κυπέλλου ξανά για τρίτη φορά. Κυνηγάμε το ρεκόρ του χημικού εδώ στη Θεσσαλονίκη που κατέχει 3 κύπελλα και εμείς 2. Εκτός από αυτό ο δρόμος του κυπέλλου ήταν μονόδρομος αγωνιστικά και κυρίως θέλουμε να συμμετέχουμε στη τελική φάση ξανά για να διεκδικήσουμε αυτό που χάσαμε πέρσι στο τελικό το κύπελλο Ελλάδος.

H UMBRO (περήφανος χορηγός του Total UNI-League) είναι μία εταιρία που στην Ελλάδα έχει κυριαρχήσει ξανά τα τελευταία χρόνια και μέσα από ιδιαίτερα έξυπνες και δυνατές συνεργασίες, όπως αυτή με την διοργάνωση έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων ως το απόλυτο football brand. Αυτό βέβαια είναι και το παγκόσμιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της εταιρίας.

Οι Παπάδες ωρίμασαν ως ομάδα μέσω του Total UNI-League. Τι έχουν λοιπόν να ευχηθούν στα άτομα που ετοιμάζονται να μπουν για πρώτη φορά στο θεσμό;
“To μήνυμα μας εφόσον εμείς αποχωρούμε και δημιουργούμε το δικό μας σύλλογο είναι να συμμετέχουν όλοι σε αυτό το μοναδικό θεσμό που ξεκινάς για πλάκα με τη παρέα σου και όλη τη χρονιά ανυπομονείς για τις κληρώσεις τα αποτελέσματα τη πορεία της ομάδας και λοιπά. Είναι θεσμός το Total UNI-League που γεννάει όρεξη για διάκριση ανταγωνισμό και σε εμάς προσωπικά γέννησε μια ποδοσφαιρική ομάδα με φίλους  οπαδούς και πολλά όνειρα . Ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες ομάδες με βάση το Total UNI-League που φαίνεται να δημιουργεί όραμα στο κάθε νέο αθλητή στο να φτάσει από το μηδέν στη κορυφή!”

Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του Total UNI-League προκρίνεται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας του EMF EURO 2016 (miniEURO μέχρι προσφάτως), Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected