Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μεγάλο ντέρμπι για τον Μακεδονικό λίγο πριν τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

e92dc519c3c1d0000e5795e41f4c6df5_XLΤο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Θερμαϊκού Θέρμης με τον Μακεδονικό δεσπόζει στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας

Οι γηπεδούχοι έφτασαν αισίως στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και έχουν διπλό στόχο, αφενός μεν να παραμείνουν στην τετράδα και να συμμετέχουν στη διαδικασία των πλέι-οφ αφετέρου δε για να εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, λίγες μέρες πριν τον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επιθυμούν να παγιώσουν μια διαφορά ασφαλείας στην πρώτη θέση και χωρίς βαθμολογική πίεση να αφοσιωθούν στην καλύτερη προετοιμασίας τους ενόψει των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο Μακεδονικός μετράει δύο νίκες στις φετινές μονομαχίες του με τον Θερμαϊκό.

Η πρώτη ήταν για το Πρωτάθλημα στην έδρα του με 1-0 και η δεύτερη πριν είκοσι μέρες στην Τούμπα στον τελικό Κυπέλλου όπου είχε επικρατήσει με 2-1.

Τρεις συνεχόμενες νίκες έχει ο Θερμαϊκός στο Πρωτάθλημα ενώ στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Από την πλευρά του ο Μακεδονικός σε 26 αγώνες έχει 16 νίκες, δέκα ισοπαλίες και καμία ήττα. Το συγκρότημα της Θέρμης στην έδρα του έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα με τέρματα 21-7 ενώ ο Μακεδονικός εκτός έδρας έχει έξι νίκες και έξι ισοπαλίες και τέρματα 20-5.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected