Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Από τον Οπούντιο στον Ολυμπιακό!

patsaΣτο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για δοκιμαστικές αξιολογήσεις, θα βρεθεί την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Μαρτίου, ο νεαρός επιθετικός του Οπούντιου Μαρτίνου, Βαγγέλης Πατσαρούχας, όπως γράφει σχετικά το calciolamia.gr.

Ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ανάγκασε με τις εμφανίσεις του τους scouters της Πειραϊκής ΠΑΕ, να τον καλέσουν για 2η φορά στου Ρέντη για προπονήσεις με την Κ-20.

Ο Βαγγέλης Πατσαρούχας, έχει δοκιαμστεί πέραν του Ολυμπιακού, σε Ατρόμητο Αθηνών και Αστέρα Τρίπολης, όταν αγωνίζονταν στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και στη Μικτή Φθιώτιδας.

Who is who

Ο Βαγγέλης Πατσαρούχας είναι γεννημένος στις 13/4/1998, αγωνίζεται εξίσου καλά στο χώρο του κέντρου όσο και στην επίθεση ως φορ, με κύριο χαρακτηριστικό του γνώρισμα η σωματοδομή του, ενώ εξαίρετη είναι η τεχνική του κατάρτιση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, αγωνίστηκε στην Α’ Φθιώτιδας με ιδιαίτερη επιτυχία και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Οπούντιο Μαρτίνου στη Γ’ Εθνική, όπου εδώ κα 2 χρόνια υπό τις οδηγίες του Μάκη Ζαχαρόπουλου, αρχίζει και χτίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ήδη μετρά πέρα από το χρόνο συμμετοχής, εμφανίσεις βασικού στο αρχικό σχήμα και έχει σημειώσει τέρματα βαθμολογικής σημασίας και εντυπωσιακά συν τοις άλλοις.

Φέτος στέφθηκε Κυπελλούχος Φθιώτιδας με τον Οπούντιο Μαρτίνου και Πρωταθλητής στο Σχολικό Πρωτάθλημα με το 6ο Λύκειο όπου φοιτά.

Στο παρελθόν, έχει σημαντικές επιτυχίες ως Πρωταθλητής δις, Παιδικού 2012 και 2013 με την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, ενώ αξιοπρόσεκτη ήταν η παρουσία του στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας και στις Μικτές Ομάδες της 6ης Περιφέρειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected