Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής

54cbb7f4205203a720d2720e34a627b4_XL
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στην Κρήτη σε ένα ακόμα σημαντικό ματς για τους «κυανέρυθρους» για την είσοδο στην πεντάδα. ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός το άλλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πανιώνιος ταξίδεψε στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, επιδιώκοντας να κάνει ακόμα ένα βήμα για την είσοδό του στα πλέι-οφ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «κυανέρυθροι» είναι αυτοί που παίρνουν το εισιτήριο, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Κόρμπο και Ανσαριφάρντ. Αντίθετα, ο Πλατανιάς, ο οποίος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, θα παραταχθεί χωρίς τους Μενδρινό, Ράμος και Γουνδουλάκη.

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής είναι αυτό στα Γιάννενα μεταξύ του ΠΑΣ και του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν εμφάνιση ανάλογη της περασμένης αγωνιστικής όταν και πέρασαν με ένα εμφατικό διπλό επί του Πανθρακικού. Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού υπάρχουν κάποιες μαθηματικές ελπίδες για πλέι-οφ, αν και δεν είναι εύκολο. Τιμωρημένος ο Κοζορώνης για τον ΠΑΣ ενώ στον Παναιτωλικό ο Παπάζογλου προστέθηκε στις γνωστές απουσίες των Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Βασιλείου και Παπουτσογιαννόπουλο.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (15:00 – NovaSports1)

Πλατανιάς – Πανιώνιος (17:15 – NovaSports1)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected