Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Στάση” Ζωσιμάδες για τον Παναιτωλικό!

867186205a53e21b2e88e23a100fda51_M

Νίκη με σκορ 2-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδος. Οι “κυανόλευκοι” ήταν πολύ καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασαν στην νίκη απέναντι στον αγρινιώτικο σύλλογο.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 73′ με κεφαλιά του Λίλα από εκτέλεση κόρνερ και σφράγισε την νίκη του με την κεφαλιά του Ακόστα στις καθυστερήσεις. Οι Γιαννιώτες όπως είπαμε ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι όμως βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Κυριακίδη που μόνος του σταματούσε τους παίκτες του ΠΑΣ.

Ο πορτιέρε των “καναρινιών” είπε όχι στο πρώτο ημίχρονο στους Ακόστα(5′ και 11′), Μανιά(10′) και Ίλιτς (26′), ενώ στην επανάληψη στο δίλεπτο 67′ – 68′ αρνήθηκε το τέρμα στους Μανιά και Ίλιτς, όπως και μετά το 1-0 στην κεφαλιά του Τζημόπουλου. Μάλιστα στην φάση αυτή δέχτηκε και τα συγχαρητήρια τόσο του Τζημόπουλου, όσο και των Μανιά, Σκόνδρα.

Στον αντίποδα πολύ κακός ο Παναιτωλικός απείλησε μόνο στην φάση του 35′ με το σουτ του Κάπελ που έδιωξε σε κόρνερ ο Περιστερίδης.

Πλέον ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός είναι ισόβαθμοι στους 31 βαθμούς με τον ΠΑΣ να αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την Καλλονή στην Μυτιλήνη και τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, δυο αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 17:15 η αναμέτρηση στο νησί του Αιγαίου και στις 19:30 ο αγώνας στο Αγρίνιο.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Ναδάλες (90+3′ Καρανίκας), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Μανιάς (82′ Γιάκος), Ίλιτς (90′ Ηλιάδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Γκαρσία (80′ Χαντάκιας), Γκόμες, Βασιλούδης (80′ Φερέιρα), Ουαρντά, Κάπελ (88′ Κλέσιο), Μουνιόζ, Μαρκόφσκι.

*passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected