Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ολυμπιακός Νάουσας 1-1 (photos+vid)

P3060085

Την πολύτιμη νίκη κρατούσε μέχρι το 90ο λεπτό ο Ολυμπιακός Νάουσας, ωστόσο η Νέα Γενεά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και “έκοψε” δύο βαθμούς από τους “ερυθρόλευκους”.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν εξίσου για το “τρίποντο” στο σημερινό παιχνίδι, στο οποίο αμφότερες μοιράστηκαν τα ημίχρονα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, πίεσαν από την αρχή για το γκολ το οποίο πέτυχαν με τη συμπλήρωση 20 λεπτών με “δράστη” τον Φρέντι Λέσι, που έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα.

P3060080 P3060060

Το τέρμα αυτό λειτούργησε θετικά για τους γηπεδούχους, που σταδιακά ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Σπαθάκη. Η πιο καλή στιγμή για τους “κιτρινόμαυρους” σημειώθηκε στο 36′ στο τετ-α-τετ του Συμεωνίδη που δεν σημάδεψε σωστά, ενώ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 0-2 στο 41′, το σουτ όμως του Κωνσταντινίδη απέκρουσε ο Μπουτουγλίδης.

Στο δεύτερο μέρος, η Νέα Γενεά άρχισε να γίνεται ακόμη πιο απειλητική και εκτός της άμυνας των “ερυθρολεύκων”, βρήκε απέναντι της και την τύχη! Ο Κώστας Παπαδόπουλος σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι του Σπαθάκη (62′ και 81′) ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 50ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες στο 67′ λόγω αποβολής του Κωστόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η λύτρωση για τη Νέα Γενεά ήρθε τελικά στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με σουτ του Μιχάλη Γιάννου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Μοσχόπουλο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

 

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτουγλίδης, Αγιαννίτης, Δεμιρχανίδης, Ιατρόπουλος, Σημεωνίδης Κ., Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης Γ. (90’ Καραπουλιτίδης)., Γιάννου, Παπαδόπουλος Κ., Μαχανίδης (81’ Παπαδόπουλος Ι. )

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Κωστόπουλος, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Λέσι, Βουδούρης, Ιτσκάρας, Παπανάνος (58’ Μώκας / 83’ Μπουμπουλέντρας), Κωνσταντινίδης Π.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected