Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Μεγάλη νίκη για Μπράγκα επί της Πόρτο, “πεντάρα” η Λιόν! (vids)

600Η Μπράγκα νίκησε με 3-1 την Πόρτο, τιμωρώντας τα λάθη των Ιβάν Μαρκάνο και Ίκερ Κασίγιας. Στο -6 από την κορυφή οι “δράκοι”.

Τα λάθη των Ιβάν Μαρκάνο και Ίκερ Κασίγιας δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από την Μπράγκα, η οποία νίκησε με 3-1 την Πόρτο στο “Estádio AXA”.

Ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακό στο 71′ αν και ολομόναχος στο ύψους του πέναλτι δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα “στρώθηκε” στον Κοκά και άνοιξε το σκορ.

Οι “δράκοι” απάντησαν στο 85′ με τον Μάξι Περέιρα, αλλά ο Ράφα Σίλβα στο 89′ έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ίκερ Κασίγιας βγήκε πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή του, ο Αλάν τον απέφυγε και πλάσαρε για τελικό 3-1.

Η Πόρτο έτσι έμεινε 6 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Μπενφίκα και παραμένει στο -4 από την Σπόρτινγκ, ενώ έχει 7 αγωνιστικές η Μπράγκα για να καλύψει το -8 και να κλέψει την 3η θέση από την ομάδα του Ζοζέ Πεζέιρο.

Συνθέσεις

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Μπολί, Ρικάρντο Φερέιρα, Τζάβαν Φερέιρα (92′ Μαρσέλο Γκοϊάνο), Λουίζ Κάρλος, Μάουρο, Πέδρο Σάντος, Ράφα Σίλβα (90′ Νίγκεθ), Κοκά, Στογίλκοβιτς (75′ Αλάν).

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μάρτινς Ίντι, Μαρκάνο, Λαγιούν, Ντανίλο Περέιρα, Ρούμπεν Νέβες (75′ Μαρεγκά), Έκτορ Ερέρα, Αντρέ Αντρέ (73′ Χεσούς Κορόνα), Μπραχιμί, Σουκ Χιουν-Γιουν (61′ Αμπουμπακάρ).

https://www.youtube.com/watch?v=_HiyRbuVpfs

Χωρίς τίτλοΗ Λιόν νίκησε με 5-1 την Γκινγκάμπ στο νέο της γήπεδο και έμεινε μόνη στην 3η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League

Με κορυφαίους τους Αλεξάντρ Λακαζέτ και Ρασίντ Γκεζάλ, η Λιόν νίκησε με 5-1 την Γκινγκάμπ και για πρώτη φορά έμεινε μόνη στην 3η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League

Ο Λακαζέτ πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 12, ενώ ο Γκεζάλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, ενώ είχε και δύο ασίστ.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected