Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ανακοίνωση για τη φιλοξενία στο Ροδοχώρι

12804095_10206719639452952_29539108_n

H αναμέτρηση του Σαββάτου στο Ροδοχώρι, δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς σημειώθηκαν αντεγκλήσεις και λογομαχίες μεταξύ παικτών, παραγόντων και φιλάθλων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που απέστειλε στο SportsUp η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα όσον αφορά τη φιλοξενία των ανθρώπων του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και μάλιστα υπάρχει ειδική μνεία στην κίνηση της διοίκησης να αποδώσει ανθοδέσμη στον Γιώργο Ντάμτσιο (φωτ) για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων τονίζει σε όλους τους τόνους πως η φιλοξενία των ανθρώπων του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ήταν άριστη και παρά τα μεμονωμένα περιστατικά που παρόμοια σημειώνονται σε ευρεία κλίμακα στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κανένα θέμα από την πλευρά μας.

Μάλιστα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την πρωτοβουλία της απόδοσης ανθοδέσμης στον προπονητή μας, μία κίνηση που προωθεί το ευ αγωνίζεσθαι, όπως άλλωστε πρέπει να γίνεται στο ποδόσφαιρο και δη στο ερασιτεχνικό”

Εκ της διοικήσεως

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected