Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Αποστόλη Παρηγορίδη ως MVP της 21ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN9911

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (7/3) στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, η βράβευση του Αποστόλη Παρηγορίδη ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 21ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 657 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Αποστόλη Παρηγορίδη το μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Μπάμπης Ευθυμιάδης ο οποίος με ιδιαίτερα χαρά παραδίδει το τέταρτο έπαθλο ποδοσφαιριστή φέτος για τους «κυανοκίτρινους».

Να σημειώσουμε πως το έπαθλο στον νικητή είναι μία προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροδοχωρίου “Ο Αλέξανδρος” και παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον Αλέκο Κεσίδη για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Αποστόλη Παρηγορίδη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected