Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ήττα για την Εθνική Γυναικών κόντρα στην Ουκρανία

c2785790-bc29-4906-a101-2d3c5c1f2e3e_1Την ήττα με σκορ 1-3 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας γνώρισε η Εθνική Γυναικών στο δημοτικό γυμναστήριο Αχαρνών, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών Ναταλία Χατζηγιαννίδου τιμήθηκε από την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, καθώς συμπλήρωσε 140 διεθνείς συμμετοχές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ή άλλον διεθνή στην Ελλάδα, αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Γιώργου Καραγκούνη, που ήταν 139 αγώνες.

Η Ουκρανία άνοιξε πρώτη το σκορ στο 31ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε η Απανασένκο (ανατροπή της Κοζιρένκο από την Πελετίδου), αλλά η Εθνική βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το αυτογκόλ της Κράβετς στο 64ο λεπτό (σέντρα της Παπαδοπούλου), που προσπάθησε να διώξει μπροστά από την Κόγγουλη, αλλά η προβολή της έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες βρήκαν άμεση απάντηση στο 1-1, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα (68′) όταν η Κολίνινα μπήκε σφήνα στην ελληνική άμυνα,  η οποία επέδειξε στιγμιαία ολιγωρία, βρέθηκε απέναντι στην Πελετίδου και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Το τρίτο γκολ για την Ουκρανία πέτυχε με πλασέ σε άδεια εστία η Μπποιτσένκο στο 80ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι διεθνείς μας πίεζαν για την ισοφάριση και είχαν αφήσει κενούς χώρους στην άμυνα (πάσα από την Καλίνινα)

Συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ (Δημοσθένης Κάβουρας): Πελετίδου- Γεωργίου, Κυδωνάκη, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Σιδηρά (57′ Μωραΐτου), Κακαμπούκη (70′ Ζέρβα), Παντελιάδου, Παπαδοπούλου, Νάτη (46′ Μάρκου), Κόγγουλη.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Βολόντιμιρ Ρέβα): Ζβάριτς- Μπασάνσκα, Φιλένκο, Πεκούρ, Μποϊτσένκο, Ρομανένκο, Αντρούστσακ, Απανασένκο (54′ Χίμιτς), Βάσιλιουκ, Κοζιρένκο (61′ Καλίνινα), Κράβετς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected