Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Η βαθμολογία των play off μετά από 25 αγώνες

Χωρίς τίτλοΟ Παναθηναϊκός ωφελήθηκε από τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Superleague, αναφορικά με τη θεωρητική βαθμολογία των play off.

Η ισοπαλία 0-0 της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική και ταυτόχρονα μετέβαλλε τη θεωρητική κατάταξη των play off, με βάση την υπόθεση εργασίας ότι θα άρχιζε η διαδικασία στηριζόμενη στη βαθμολογία που διαμορφώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (7/3).

Στα play off συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος, υπό την αίρεση ότι ο τελευταίος θα πάρει άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διαφορετικά, τη θέση του θα πάρει ο επόμενος στη βαθμολογία, Αστέρας Τρίπολης.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, ο κερδισμένος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε ένα βαθμό, μειώνοντας τη διαφορά του από την πρώτη ΑΕΚ στον ένα βαθμό.

Δείτε την κατάταξη των play off

1. ΑΕΚ 3
2. Παναθηναϊκός 2
3. ΠΑΟΚ 0
4. Πανιώνιος 0

Ο τέταρτος της διαδικασίας αρχίζει με 0 βαθμούς και οι τρεις προπορευόμενοι με το 1/5 της βαθμολογικής διαφοράς που έχει από τον τέταρτο, στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής διάρκειας της Superleague. Όταν το πηλίκο δεν παράγει ακέραιο αριθμό, στρογγυλοποιείται προς τον πλησιέστερο ακέραιο.

Επίσης, εκκρεμούν αποφάσεις για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ίσως επιφέρουν αφαίρεση βαθμών, οπότε η βαθμολογία θα μεταβληθεί.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected