Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ανθρωποκυνηγητό στην Παραγουάη για νεαρή Βρετανή που θεωρείται πως είναι η Μαντλίν!

upl56e02099be2d4

Μια τεράστια επιχείρηση αναζήτησης είναι σε εξέλιξη μετά από υποθέσεις ότι η Madeleine McCann εθεάθη στην Παραγουάη.

Τέσσερα αστυνομικά τμήματα, δύο τμήματα απαγωγών και η Interpol ερευνά τους ισχυρισμούς ενός ερευνητή, του Miraz Ullah Ali, ότι εντόπισε τη Μαντλίν στην πόλη της Areguá της Παραγουάης, η οποία τώρα θα πρέπει να είναι 12 ετών.

“Η ομάδα μου και εγώ λάβαμε μια πληροφορία που έλεγε ότι η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη πριν από ένα ή δύο μήνες και ζει στην Areguá υπό την επιτήρηση μιας γυναίκας.”

Ο Επίτροπος Sunny Amarilla, Αναπληρωτής Διευθυντής ενός από τα αστυνομικά τμήματα που είναι στην επιχείρηση αναζήτησης του κοριτσιού επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τοπικές δυνάμεις αλλά και της Ιντερπόλ που ψάχνουν για τη νεαρή Βρετανή. Ο ίδιος είπε: «Ερευνούμε γειτονιές όπου υπάρχουν ξένοι πολίτες για να δούμε αν υπάρχει κάποιος με παρόμοια περιγραφή με αυτή της εφημερίδας. Αυτή η είδηση είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ σημαντική. Έτσι, αν βρίσκεται στην περιοχή πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε αυτό το κορίτσι και να το επιστρέψουμε στην οικογένειά του.”

Θυμίζουμε ότι η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που είχε πάει διακοπές με τους γονείς της στην Praia de Luz στην Αλγκάρβε το 2007, όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Ο Επιθεωρητής Luis Ignacio Arias της Ιντερπόλ στην Παραγουάη αμφισβήτησε τον Ali, λέγοντας ότι «δεν έχουν στοιχεία γι ‘αυτόν», αλλά είπε ότι η Εθνική Αστυνομία της Παραγουάης θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ιστορία του ερευνητή αλλά θα ερευνήσουν και την ταυτότητά του.

Η Ιντερπόλ της Παραγουάης, δήλωσε: «Δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε, εκτός από το ότι έχουμε αρχίσει να κινούμαστε με όλες τις δυνάμεις μας, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα αφού η Areguá είναι μια πολύ μεγάλη και πυκνοκατοικημένη πόλη και αυτή η έρευνα μας αιφνιδίασε.»

Τον περασμένο μήνα, η μαμά της Μαντλίν είπε ότι δεν πιστεύει η κόρη της έφυγε ποτέ έξω από το Αλγκάρβε. «Αυτό είναι το τελευταίο μέρος που βρέθηκε και δεν νομίζω ότι την έχουν πάει ένα εκατομμύριο μίλια μακριά. Η Praia da Luz είναι το μέρος όπου αισθάνομαι πιο κοντά σε αυτήν.»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected