Εθνικές Ομάδες

Ήρθε η κλήση στην Εθνική για τον Απόστολο Γιάννου!

12800260_1700150846905979_8020842549804694135_nΟ Άγγελος Ποστέκογλου αποκάλυψε πως ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να μιλήσει με τον Απόστολο Γιάννου και να τον πείσει να αγωνιστεί με την Αυστραλία. Κλήθηκε τελικά ο 25χρονος άσος.

Οριστικά με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας θα αγωνιστεί ο Απόστολος Γιάννου. Ο 25χρονος Ημαθιώτης φορ της Guangzhou R&F κλήθηκε από τον Άγγελο Ποστέκογλου μαζί με τον Τέρι Άντονις του ΠΑΟΚ που επέστρεψε στις κλήσεις των “καγκουρό”.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο που έπεισε τον Γιάννου να αγωνιστεί με την Αυστραλία.

“Δεν είναι αρκετός καιρός που μίλησα με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο. Έτσι κάναμε μία έρευνα για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας. Τελικά πήραμε το ΟΚ από την FIFA”, είπε αρχικά ο Ποστέκογλου και συνέχισε:

“Πέταξα στην Ελλάδα και μίλησα μαζί του από κοντά. Του είπα πως τον θέλω στην ομάδα, αφού πιστεύω πως θα δώσει πολλά. Είναι μία ευκαιρία γι αυτόν να φανεί και σε διεθνές επίπεδο. Έχει την εμπειρία με την Ελλάδα, οπότε θα δώσει βάθος στο ρόστερ μας, ειδικότερα στην επίθεση”, κατέληξε.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected