Κατηγορίες
Super League 1

Οι συνεργάτες του Ίβιτς και ο αποχαιρετισμός Τούντορ

thumbnailΌπως είναι γνωστό ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς να αναλαμβάνει την θέση του πρώτου προπονητή. Ποιοι θα απαρτίζουν το τεχνικό τιμ;

Αυτή την ώρα ο Βλάνταν Ίβιτς πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρώην άσος του Δικεφάλου θα έχει ως άμεσους συνεργάτες του τους Δημήτρη Δανιηλίδη (γυμναστής), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός προπονητή), Γρηγόρη Καβαλιεράτο (βοηθός προπονητή) και τον Θωμαΐδη (προπονητή τερματοφυλάκων).

ea85138ab5a8213259f0d17e54619769_LΠάντως περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν και θα γίνουν γνωστά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντός της ημέρας.

Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Τούντορ!

Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/3) ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου», το μεσημέρι της Τετάρτης (9/3) με την ΠΑΕ να ρίχνει… βέλη προς τον νεαρό κόουτς, ωστόσο, ο πρώην, πλέον, προπονητής των «ασπρόμαυρων» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ίγκορ Τούντορ συνοδευόταν από τους συνεργάτες του και στην μικρή ομιλία του προς τους παίκτες εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Μακεδόνες μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected