Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Football League :”Ο πάγκος μας πέρασε τα πάνδεινα. Η φιλοξενία ήταν επιεικώς απαράδεκτη!”

3-2Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η Παναχαϊκή έπειτα από το βαρύ 4-0 από τη Ζάκυνθο.

Οι Αχαιοί έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή, όμως εκφράζουν πολλά παράπονα για τη φιλοξενία. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, έκανε δηλώσεις ο Ποτής Τσιριμπής μετά το φινάλε. Όπως έλεγαν οι «κοκκινόμαυροι» στο flnews: «Ο πάγκος μας πέρασε τα πάνδεινα. Η φιλοξενία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έπεφταν διαρκώς κροτίδες και βεγγαλικά». Οι Πατρινοί, πάντως, έδωσαν συγχαρητήρια στον επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης, Τριαντάφυλλο Πανώριο, ο οποίος βοήθησε για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Σχετικά με το παιχνίδι, ο τεχνικός, Ηλίας Φυντάνης δήλωσε στο flnews:

«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μπορούσαμε στο 48′ να προηγηθούμε με μία διπλή ευκαιρία, δεν κινδυνεύσαμε και στο 55′ δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση σε μία λάθος εκτίμηση. Έπρεπε να μαρκάρουμε. Δεν είναι θέμα κούρασης, αλλά συγκέντρωσης. Μετά το γκολ ρισκάραμε, αλλά και πάλι δεχτήκαμε τέρμα από στημένο.”

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό της Παναχαϊκής είναι ότι ενόψει ΑΟΧ πιθανότατα θα μείνει εκτός πλάνων ο τραυματίας Χούσα. Εννοείται ότι απών θα είναι και ο Πέδρο, ο οποίος αποβλήθηκε, γιατί συμπλήρωνε επτά κίτρινες κάρτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected