Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Όλο και πιο κοντά στο όνειρο η Λέστερ! (vid)

_88770987_okazaki_gettyΗ Λέστερ δεν κάνει πια όνειρα τίτλου, αλλά με το +5 τον αγγίζει! Η ομαδάρα του Ρανιέρι νίκησε και τη Νιούκαστλ (στο ντεμπούτο Μπενίτεθ) 1-0 και το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα παίρνει σάρκα και οστά!

Με την Premier League να… 30αρίζει (άλλες οκτώ αγωνιστικές μέχρι το συγκλονιστικό, όπως εξελίσσεται, φινάλε και την 38η αγωνιστική), η Λέστερ συνεχίζει να «καλπάζει» προς τον τίτλο της Premier League!

Οι «αλεπούδες» νίκησαν και τη -βελτιωμένη, στο ντεμπούτο του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της- Νιούκαστλ στο King Power Stadium με σκορ 1-0 και αύξησαν εκ νέου τη διαφορά τους από τη δεύτερη Τότεναμ στο +5, θέλοντας πια επτά νίκες για να πάρουν και μαθηματικά την κούπα!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Οκαζάκι, στο 25’, με τρομερό ανάποδο «ψαλίδι», έπειτα από κεφαλιά πάσα του Βάρντι, ο οποίος, πάντως, φαίνεται, να είναι λίγο πιο μπροστά από την άμυνα των φιλοξενούμενων, όταν του έρχεται μπάλα μετά από σουτ -και κόντρα στον Κόλμπακ.

Σαφώς καλύτερη η εικόνα των -ανεβασμένων και ψυχολογικά- «ανθρακωρύχων», που στο τελευταίο τέταρτο κατέθεσαν ψυχή, ενώ φώναξαν για χέρι του Γουές Μόργκαν μέσα στη μεγάλη περιοχή στο 82’, σε μία πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλό από το Λέστερ, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους οπαδούς τους να ζητούν με πανό και πλακάτ (που έγραφαν, μεταξύ άλλων,«SOS Rafa») από τον Μπενίτεθ να σώσει την ομάδα τους, που παραμένει προτελευταία, από τον υποβιβασμό!

Τρομερή εικόνα στο 87’, με τον Ρανιέρι, με τρομερή ένταση στο πρόσωπό του, κατακόκκινο, να… κουνάει χέρια πόδια προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό οι οπαδοί της ομάδας του να συνεχίσουν να φωνάζουν, αλλά ακόμη πιο δυνατά και τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στα τελευταία λεπτά για να κρατήσουν άλλη μια σπουδαία νίκη, όπως και έγινε τελικά!

δείτε το βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected