Κατηγορίες
Διάφορα

Το ξύλο της…αρκούδας στην Πάτρα, μπροστά στα μάτια περαστικών!

900570Δύσκολες ώρες πέρασε πριν λίγο καιρό στα χέρια γνωστού εργολάβου της περιοχής Aχαιός πολιτικός.

Ο εργολάβος που έψαχνε καιρό τον πολιτικό, για χρέος που του είχε αφήσει, κατόρθωσε μετά από καιρό να το εντοπίσει στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, όπου ο τελευταίο έπινε αμέριμνος το καφεδάκι του.

Ο εργολάβος κατευθύνθηκε αμέσως στο τραπέζι του πολιτικού και χωρίς δεύτερη κουβέντα του ζήτησε τα χρήματα που του χρώσταγε. Η δήλωση εκ μέρους του υποψήφιου – αρκετές φορές για εκλογή στο κοινοβούλιο – πως αδυνατεί να του τα δώσει, ανέβασε τα «γράδα’ του εργολάβου, ο οποίος άρχισε στις γρήγορες τον πολιτικό, που δεν είχε κατά που να κάνει και πώς να φυλαχτεί, ενώ όταν κατόρθωσε να πάρει ανάσα, τράπηκε σε άτακτη φυγή.

Η ιστορία έχει την αφετηρία της πολλούς μήνες πίσω, όταν ο πολιτικός, είχε ζητήσει από τον εργολάβο να του κάνει κάποιες οικοδομικές εργασίες, δεσμευόμενος πως θα του δώσει τα χρήματα αμέσως μετά την προεκλογική περίοδο που ακολουθούσε και αυτό ανεξάρτητα του αν εκλεγεί – κάτι το οποίο θεωρούσε δεδομένο – ή όχι.

Να σημειωθεί πως ο εργολάβος, δεν είναι ο πρώτος που έχει φεσώσει ο πολιτευτής, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ στον πολιτικό χώρο που τον στεγάζει οι αναφορές στο πρόσωπό του συνοδεύονται από σχόλια τύπου, ο «άκλαυτος» και «αυτός που δεν έχει μαντήλι να κλάψει.

patrasnews.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected