Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η απάντηση του Δωτιέα Αγιάς για τις καταγγελίες του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

4a602267f24077c39b99597c4debcd82_XLΟ πρόεδρος του συλλόγου της Αγιάς απάντησε στις κατηγορίες από πλευράς Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την επομένη της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Δεν άφησε αναπάντητα ο Γρηγόρης Γουργιώτης τα πυρά που εκτοξεύθηκαν από πλευράς Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, την επομένη της αναμέτρησης των δύο ομάδων που ολοκληρώθηκε με νικητή τον Δωτιέα (1-0).

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αγιάς προχώρησε σε δήλωση μέσω της οποίας υπεραμύνθηκε των ποδοσφαιριστών της ομάδας του, δημιουργώντας παράλληλα την αίσθηση πως θεωρεί υπαίτιο για την ένταση που υπήρχε στο ματς, αλλά και τα όσα γράφτηκαν στη συνέχεια στον Τύπο, τον προπονητή του Αχιλλέα, Νίκο Θεοδοσιάδη.

Αρχικά, ο «ισχυρός» άνδρας του σωματείου ανέφερε: «Από την αρχή του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Αχιλλέα προσπαθούσε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, απευθυνόμενος στον πάγκο του Δωτιέα. Επίσης, ασχολήθηκε πολλές φορές με τον κόσμο, ενώ κατά την είσοδο του στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όταν του ζήτησα να ηρεμήσει, μού επιτέθηκε φραστικά, βρίζοντάς με με απαράδεκτες εκφράσεις. Τέλος, ποτέ δεν υπήρξε επίθεση αστυνομικού προς το πρόσωπό του. Όταν είχαμε πάει στη Νεοκαισάρεια στον πρώτο γύρο, δεν είχαμε δώσει το παραμικρό δικαίωμα, όπως έδωσε ο ίδιος εδώ».

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Αχιλλέα σύμφωνα με τους οποίους οι ποδοσφαιριστές του Δωτιέα έφτυναν και προκαλούσαν τους αντιπάλους τους, ο Γρηγόρης Γουργιώτης υπογράμμισε: «Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο! Τα παιδιά πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις να κερδίσουν τον αγώνα. Είναι ντροπή να τα κατηγορούν με τέτοια ψεύδη! Η ομάδα μας δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε στο γήπεδο της Αγιάς, ούτε σε κάποιο άλλο γήπεδο».

*Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected