MiniFootball

Total UNI-League : “Είναι αναβαθμισμένο το επίπεδο!”

IMG_5419BB modifiedΓια τον Σπύρο Νικολάου, η συμμετοχή στο 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League με την ομάδα των Επιστημόνων έχει στεφθεί ξανά με επιτυχία, αφού αποτελούν τους μόνιμους πρωταγωνιστές από τα Ιωάννινα.

Ο ίδιος, επιδιώκει και πάλι την διάκριση, ενώ δεν ξεχνά τι κίνητρο δίνει και η προοπτική των συμμετεχόντων να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Η ομάδα λοιπόν επιθυμεί να προχωρήσει στον θεσμό με μία πανελλήνια επιτυχία, ενώ ο ίδιος σχολιάζει και τις εμπειρίες του σε αυτόν:

“Είναι αναβαθμισμένο το επίπεδο στο Total UNI-League και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δηλώνουν περισσότερα άτομα συμμετοχή. Όλοι έχουν στόχο να μπουν στην Ελληνική ομάδα minifootbal. Πρόκειται για μεγάλο κίνητρο, αφού η προβολή των προσπαθειών είναι πολύ μεγάλη και η εμπειρία απίστευτη. Όσο για τους Επιστήμονες, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κατακτούμε το τοπικό πρωτάθλημα στην τοπική λίγκα και έχουμε καταφέρει να ζήσουμε φοβερές στιγμές με την συμμετοχή μας στα τελικά με τις ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα. Το δέσιμο με τα παιδιά των άλλων ομάδων και οι γνωριμίες που έχουμε κάνει μας έχουν μείνει αξέχαστες. Το επόμενο μας βήμα είναι να προχωρήσουμε στην πανελλήνια τελική φάση και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Νομίζω ότι έχουμε τη δυναμική να το πετύχουμε.”

Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr που προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές στα καλύτερα καταλύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας,  θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

Ο Σπύρος έχει ζήσει 2 φόρες την συμμετοχή του στο miniEURO, την πανευρωπαϊκή γιορτή των ομάδων που εκπροσωπούν τις χώρες τους:

“Για μένα που έχω βρεθεί και 2 φορές στην Ελληνική Ομάδα, η εμπειρία είναι εξαιρετική και θα τα δώσω όλα για να τη ζήσω ξανά. Είναι μεγάλη τιμή να φορά κανείς τη φανέλα με το εθνόσημο και το δέσιμο με τα παιδιά αποτελεί μία αξέχαστη περιπέτεια, η οποία μου έμαθε πολλά.”

H UMBRO αποφάσισε να στηρίξει την διοργάνωση από το 2013 και να συνδέσει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι το 2016 και να ντύσει σε πολύ χαμηλές τιμές όλες τις ομάδες από τα απλά της σχέδια μέχρι και τα πιο εντυπωσιακά από τη νέα της κολεξιόν.

Το EMF EURO 2016 θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία το διάστημα 21-28 Αυγούστου και ο Σπύρος Νικολάου δεν παρέλειψε να στείλει θερμές ευχές για επιτυχία στην Ελληνική αποστολή
“Στην Ουγγαρία ευχόμαστε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Με σωστή δουλειά που κάνει ο προπονητής μας  και με όλο το τημ θα πάει καλύτερα γιατί έχουμε αποκτήσει πια την πολυπόθητη εμπειρία που χρειάζεται. Εύχομαι να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι σε ισχυροποιημένους αντιπάλους και να τα δώσουμε όλα για την Ελλάδα” .

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με το CU students xclusive, τo φοιτητικό πακέτο που δίνει χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Το Total UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο EMF EURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball (miniEURO μέχρι πρότινος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected