Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 23η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo211111221

Επιστροφή στη δράση μετά από δύο εβδομάδες στην Α2 Ερασιτεχνική και μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 της νέας σεζόν, ούτε βεβαίως και για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των δύο ομίλων. Η αυριανή αγωνιστική ίσως δώσει ένα νέο στίγμα, κυρίως όμως στην κορυφή και λιγότερο στην ουρά.

1ος όμιλος

Την ευκαιρία να εδραιώσουν το πλεονέκτημα για την άνοδο έχουν αύριο Δόξα Λιανοβεργίου και ΜΑΣ Βεργίνας, την ώρα που ο τρίτος Άρης Παλαιοχωρίου έχει ρεπό. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα υποδέχεται στο Λιανοβέργι την αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕ Σχοινά και με νίκη αυξάνει στο +8 τη διαφορά από την τρίτη θέση και θα θέλει μόλις δύο βαθμούς για να σφραγίσει την άνοδο (τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια) στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται και στον ΜΑΣ Βεργίνας, που αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Μπορεί η “κιτρινόμαυρη” ομάδα να μην έχει σωθεί μαθηματικά, ωστόσο δύσκολα θα κινδυνέψει στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές και εκ των πραγμάτων, το συγκρότημα του Άρη Αδαλόγλου θέλει να εκμεταλλευτεί το τεράστιο κίνητρο και να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη μάχη της παραμονής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αστέρα Αλεξάνδρειας με τη Θύελλα Σταυρού, δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σε ελαφρώς καλύτερη θέση βρίσκεται η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη, που έχει αποσπαστεί έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη σε αντίθεση με τη Θύελλα που η νίκη στο αυριανό παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Μόνο το “τρίποντο” είναι ο στόχος για τον Αλιάκμων Νησελίου στην Κουλούρα, ωστόσο το έργο των “ερυθρολεύκων” μόνο εύκολο δεν θα είναι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει καταφέρει με εξαιρετικές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο, να “σκαρφαλώσει” στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύσκολη έξοδος την ίδια ώρα για τον Μακεδονικό Πλατάνου, που θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πάρει αποτέλεσμα στα Παλατίτσια, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Δημήτρη Λιόλιου έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Νίκης Αγκαθιάς με τον Εθνικό Κλειδιού, με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – Εθνικός Κλειδιού

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Αλιάκμων Νησελίου

Δόξα Λιανοβεργίου – AE Σχοινά

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Θύελλα Σταυρού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Μακεδονικός Πλατάνου

ΜΑΣ Βεργίνας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Ρεπό : Άρης Παλαιοχωρίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

pre-game-a2111111121

2ος όμιλος

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον πρωτοπόρο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ωστόσο η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη έχει μεγαλύτερο κίνητρο σε σχέση με τον ΑΣ Πατρίδας που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Οι “πράσινοι” με νίκη κάνουν ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική και μάλιστα, αν η Ελπίδα Μονοσπίτων “σκοντάψει” κόντρα στη Δόξα Νάουσας, τότε το ένα από τα δύο εισιτήρια θα είναι στο…τσεπάκι του.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Ματς “παγίδα” για τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας, που υποδέχεται στον Άγιο Νικόλαο τον Φίλιππο Μέσης, με τους “βυσσινί” να καίγονται για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Οι “ερυθρόλευκοι” νιώθουν…καυτή την ανάσα της τρίτης Ελπίδας και η νίκη στο αυριανό παιχνίδι είναι άκρως απαραίτητη.

Μια Ελπίδα, που με τις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια, έχει καταφέρει να ροκανίσει τη διαφορά και να διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο στην Α1. Η ομάδα του Λάκη Μίλη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην ανεβασμένη Δόξα Νάουσας, που θα παλέψει για το αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της.

Δύσκολο το έργο την ίδια ώρα για τον ουραγό Νηρέα Βέροιας, που θα δοκιμαστεί στη δύσκολη έδρα της Ακαδημίας Μακροχωρίου, που θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Το “διπλό” που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα θα κυνηγήσει στην Αγία Βαρβάρα ο ΑΟ Μαρίνας, κόντρα όμως σε μια ομάδα που “χτυπά” όλα τα παιχνίδια παρά το γεγονός πως έχει απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Ακαδημίας Βέροιας με τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν “γκέλα” του Ολυμπιακού Νάουσας και να μειώσουν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.00):

Ελπίδα Μονοσπίτων – Δόξα Νάουσας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Νηρέας Βέροιας

ΑΣ Πατρίδας – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Ολυμπιακός Νάουσας – Φίλιππος Μέσης

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΟ Μαρίνας

Ακαδημία Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ρεπό : ΑΕΠ Βέροιας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected