Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτος όρος στο προσύμφωνο του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ!

José Mourinho said despite the win over Sporting, Chelsea are not yet in a comfortable positionΑκόμα πιο κοντά στην συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε προσύμφωνο με την αγγλική ομάδα, βάζοντας ωστόσο όρους για ημερομηνίες που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Πορτογάλος κόουτς αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες από την Τσέλσι και έκτοτε βρίσκεται εκτός πάγκων. Όμως, κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει για πολύ, μια και σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Pais» έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με το «συγκρότημα» του Μάντσεστερ, παίρνοντας τις… προφυλάξεις του, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί άμεσα το deal.

Τι αναφέρεται στο προσύμφωνο; Σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι την 1η Μαΐου, τότε θα πρέπει να καταβάλλει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων λιρών στον Πορτογάλο, ενώ σε περίπτωση που η συμφωνία δεν έχει επικυρωθεί μέχρι την 1η Ιουνίου, τότε θα πρέπει να δοθούν άλλες 10 εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση στον «Special One».

Κι αν απορείτε γιατί υπάρχουν αυτοί οι όροι και γιατί δεν προχωρά άμεσα η Γιουνάιτεντ στις ανακοινώσεις, θα σας πούμε πως υπάρχουν δύο θρύλοι της ομάδας που δεν έχουν πειστεί για τον Πορτογάλο. Ο πρώτος είναι ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και ο δεύτερος είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οι οποίοι ακόμα δεν θεωρούν πως είναι ο κατάλληλος για την ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected