Διάφορα

Εγκρίθηκαν νέοι δικαιούχοι για την κάρτα σίτισης, για δωρεάν και το επίδομα ενοικίου

SPTI_ENOIKIOΜε απόφαση του Υπουργείου Εργασίας εγκρίθηκαν συμπληρωματικοί πίνακες με νέους δικαιούχους για την Κάρτα Σίτισης – Αλληλεγγύης, το δωρεάν ρεύμα αλλά και το επίδομα ενοικίου.

Ειδικότερα με την απόφαση του Υπουργείου εγκρίθηκαν συμπληρωματικοί πίνακες για 93 νέους δικαιούχους για την Κάρτα Σίτισης, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης και κατόπιν εφαρμογής από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. της διαδικασίας μοριοδότησης που προβλέπεται. Σο συνολικό ποσό της καταβολής ανέρχεται σε 108.540,00 € και η διάρκεια της παροχής καλύπτει χρονικό διάστημα εννέα μηνών.

Επίσης εκδόθηκε συμπληρωματικός πίνακας 79 δικαιούχων της δωρεάν επανασύνδεσης και παροχής ρεύματος, όπως αυτοί καθορίστηκαν από τη διαδικασία επανεξέτασης της Επιτροπής Κρίσης αλλά και τρίτος συμπληρωματικός πίνακας 30 δικαιούχων του «επιδόματος ενοικίου. Το συνολικό ποσό της καταβολής ανέρχεται σε 34.830,00€ και η διάρκεια της παροχής καλύπτει χρονικό διάστημα εννέα μηνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κάρτα Αλληλεγγύης θα πιστωθεί για την ένατη και τελευταία δόση – εφόσον δεν συνεχιστεί το πρόγραμμα – την Πέμπτη το απόγευμα 24 Μαρτίου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected